Valensija Posted February 12 Posted February 12 1 minute ago, K.Dot said: Haha i treba da vas tovare Koga druze?
K.Dot Posted February 12 Posted February 12 Drčela da napiše protestno pismo hahahah Sve najgore grčkim ciganima, sene in se zatrlo
Devla Posted February 12 Posted February 12 Sudije govnari, "braca" po drugi put kao i pre devet godina uz sudije pobedjuju
Сандро Лаки Ђентиле Posted February 12 Posted February 12 Ово је тешка срамота, за неку жалбу кад би имао ко да је размотри уопште. Уопште нема шта о нама да се прича у овој ситуацији. Надам се да ће се браћа распасти кад буде најпотребније. 1
Disfruto Posted February 12 Posted February 12 Just now, JPM said: @Disfruto jel ti nije malo glupo sad? Zbog cega? Glupo mi je sto nam je trener limit za dalje od 9-10og mesta
Kosjan Willavić Posted February 12 Posted February 12 Ali sta pogodi jebeni Bugarin, kosmicke sile nam nisu dale da dobijemo veceras uz ovu notornu pljacku. 4
Issey Posted February 12 Posted February 12 Just now, Golijat said: Pljacka sezone je odlucila tekmu definitivno. Nadam se da cemo kao klub reagovati ako vec placamo milion da bi ucestvovali u ovoj ligi. Džabe. Već viđeno, pa ko zna koji put... Nebitno, sa malo boljim šutem za 3 bismo ih opet dobili, bez obzira na sudije... Otvorene trojke smo mašili, a i bacanja... Meni je za Makabi krivo... 1
texas Posted February 12 Posted February 12 Just now, Golijat said: Pljacka sezone je odlucila tekmu definitivno. Nadam se da cemo kao klub reagovati ako vec placamo milion da bi ucestvovali u ovoj ligi. Ko da reaguje? Srpska saka jada ciji je uticaj ravan krivom kurcu ma daj 2
JPM Posted February 12 Posted February 12 Just now, Disfruto said: Zbog cega? Glupo mi je sto nam je trener limit za dalje od 9-10og mesta A, dobro. Probao sam.
Petkovic Miroslav97 Posted February 12 Posted February 12 Just now, Don Dusko said: ? Brate,ne mesam ti se. ako ovo nije konstantno provociranje za ban onda jebes sve. 1
K.Dot Posted February 12 Posted February 12 Ma ne znam više ni šta pišem, definitivno treba da batalim na neko vreme i forum i košarku.
Nini3112 Posted February 12 Posted February 12 A celavi sudija posle svakog faulova koji svira gleda u Pereza
Steve Gerrard Posted February 12 Posted February 12 Pa dobro, nadam se da ce sudije dobiti tretman od onog gore na ravne casti sto nam pritedjuju... 1
Kosjan Willavić Posted February 12 Posted February 12 Just now, K.Dot said: Ma ne znam više ni šta pišem, definitivno treba da batalim na neko vreme i forum i košarku. Slazem se, pozdravljam 1
Shunsuke Nakamura Posted February 12 Posted February 12 Opet smo mogli da uzmemo da smo nešto ubacili na kraj. 2
Petkovic Miroslav97 Posted February 12 Posted February 12 Momcima svaka cast, ciganski su se borili. Nemam zamerke, ne mozes protiv ovakvog sudjenja. 3
Teleći sač Posted February 12 Posted February 12 Mislim da je Moneke ovde pogodio slobodno bacanje, dajte nam 1 poen. 1
Disfruto Posted February 12 Posted February 12 1 minute ago, JPM said: A, dobro. Probao sam. Sudjenje u pireju domacinski kao i svako kolo. kroz sve ovo prolaze i drugi timovi ali ako je nekome lakse da opravda poraz sa sudijama onda nek uradi
Devla Posted February 12 Posted February 12 Gledaju sut za tri Monekea hahahaha, majmuni, ne znam kako da nazovem ove gadove od sudija 2
BattleBender Posted February 12 Posted February 12 Moderacijo, banujte mi. Slobodno. Imam grešne misli.
DijametralnoSuprotan Posted February 12 Posted February 12 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Ali sta pogodi jebeni Bugarin, kosmicke sile nam nisu dale da dobijemo veceras uz ovu notornu pljacku. Dva puta Dorsey, dva puta bugarin, jednom Ward i jednom Nilekina nemoguci sutevi koji su usli s istekom vremena. Plus sudije. Jednostavno sve.
Golijat Posted February 12 Posted February 12 (edited) Cek jel su ovo upravo dosudili 3 bacanja? Ipak sam lose video Edited February 12 by Golijat
Don Dusko Posted February 12 Author Posted February 12 Just now, Disfruto said: Sudjenje u pireju domacinski kao i svako kolo. kroz sve ovo prolaze i drugi timovi ali ako je nekome lakse da opravda poraz sa sudijama onda nek uradi Ma da samo se kljucna(jeste) ukrade na ocigled svih.Samo to.To nije domacinsko.
Recommended Posts