Valensija Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, K.Dot said: Haha i treba da vas tovare Koga druze?
K.Dot Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Drčela da napiše protestno pismo hahahah Sve najgore grčkim ciganima, sene in se zatrlo
Devla Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sudije govnari, "braca" po drugi put kao i pre devet godina uz sudije pobedjuju
Сандро Лаки Ђентиле Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ово је тешка срамота, за неку жалбу кад би имао ко да је размотри уопште. Уопште нема шта о нама да се прича у овој ситуацији. Надам се да ће се браћа распасти кад буде најпотребније. 1
Disfruto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, JPM said: @Disfruto jel ti nije malo glupo sad? Zbog cega? Glupo mi je sto nam je trener limit za dalje od 9-10og mesta
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ali sta pogodi jebeni Bugarin, kosmicke sile nam nisu dale da dobijemo veceras uz ovu notornu pljacku. 4
Issey Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Golijat said: Pljacka sezone je odlucila tekmu definitivno. Nadam se da cemo kao klub reagovati ako vec placamo milion da bi ucestvovali u ovoj ligi. Džabe. Već viđeno, pa ko zna koji put... Nebitno, sa malo boljim šutem za 3 bismo ih opet dobili, bez obzira na sudije... Otvorene trojke smo mašili, a i bacanja... Meni je za Makabi krivo... 1
texas Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Golijat said: Pljacka sezone je odlucila tekmu definitivno. Nadam se da cemo kao klub reagovati ako vec placamo milion da bi ucestvovali u ovoj ligi. Ko da reaguje? Srpska saka jada ciji je uticaj ravan krivom kurcu ma daj 2
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Disfruto said: Zbog cega? Glupo mi je sto nam je trener limit za dalje od 9-10og mesta A, dobro. Probao sam.
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Don Dusko said: ? Brate,ne mesam ti se. ako ovo nije konstantno provociranje za ban onda jebes sve. 1
K.Dot Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ma ne znam više ni šta pišem, definitivno treba da batalim na neko vreme i forum i košarku.
Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago A celavi sudija posle svakog faulova koji svira gleda u Pereza
Steve Gerrard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa dobro, nadam se da ce sudije dobiti tretman od onog gore na ravne casti sto nam pritedjuju... 1
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, K.Dot said: Ma ne znam više ni šta pišem, definitivno treba da batalim na neko vreme i forum i košarku. Slazem se, pozdravljam 1
Shunsuke Nakamura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Opet smo mogli da uzmemo da smo nešto ubacili na kraj. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Momcima svaka cast, ciganski su se borili. Nemam zamerke, ne mozes protiv ovakvog sudjenja. 3
Teleći sač Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mislim da je Moneke ovde pogodio slobodno bacanje, dajte nam 1 poen. 1
Disfruto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, JPM said: A, dobro. Probao sam. Sudjenje u pireju domacinski kao i svako kolo. kroz sve ovo prolaze i drugi timovi ali ako je nekome lakse da opravda poraz sa sudijama onda nek uradi
Devla Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Gledaju sut za tri Monekea hahahaha, majmuni, ne znam kako da nazovem ove gadove od sudija 2
BattleBender Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Moderacijo, banujte mi. Slobodno. Imam grešne misli.
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Ali sta pogodi jebeni Bugarin, kosmicke sile nam nisu dale da dobijemo veceras uz ovu notornu pljacku. Dva puta Dorsey, dva puta bugarin, jednom Ward i jednom Nilekina nemoguci sutevi koji su usli s istekom vremena. Plus sudije. Jednostavno sve.
Golijat Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Cek jel su ovo upravo dosudili 3 bacanja? Ipak sam lose video Edited 7 hours ago by Golijat
Don Dusko Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Just now, Disfruto said: Sudjenje u pireju domacinski kao i svako kolo. kroz sve ovo prolaze i drugi timovi ali ako je nekome lakse da opravda poraz sa sudijama onda nek uradi Ma da samo se kljucna(jeste) ukrade na ocigled svih.Samo to.To nije domacinsko.
Recommended Posts