TB Told Posted February 9 Posted February 9 Just now, Disfruto said: Cim ga stane sreca poraz kao i u petak Nadam se da si shvatio da sam ironičan, ti si svaku pobedu od proteklih 5 evroligaških proglasio srećnom.
Disfruto Posted February 9 Posted February 9 1 minute ago, TB Told said: Nadam se da si shvatio da sam ironičan, ti si svaku pobedu od proteklih 5 evroligaških proglasio srećnom. Kad jesu 1
Don Dusko Posted February 9 Author Posted February 9 Hoce Sale biti ljut na Nworu kao na Markovica? 1
JPM Posted February 9 Posted February 9 1 minute ago, Don Dusko said: Hoce Sale biti ljut na Nworu kao na Markovica? Polomice mu dredove neko. 1
vinogradskaopera Posted February 12 Posted February 12 Mora Chima na hladjenje, i CMM koji je pogodio zamalo mene u glavu sa ovim sutem, Boze mili.
DijametralnoSuprotan Posted February 12 Posted February 12 CMM nastavlja gde je stao u ovih poslednjih nekoliko utakmica. Raspada se lik. Vadi ga napolje. 1
Žilee Posted February 12 Posted February 12 Posle ovakva dva suta CMM I Moneke bi mi bili zakucani za klupu. 1
Wook Posted February 12 Posted February 12 Just now, DijametralnoSuprotan said: CMM nastavlja gde je stao u ovih poslednjih nekoliko utakmica. Raspada se lik. Vadi ga napolje. Teško ćemo dobiti bez njega.
Blade Posted February 12 Posted February 12 1 minute ago, JPM said: Faul odbrane? Navlace, ali nam za sada ide dobro, bez obzira na to.
Recommended Posts