forumko topic Posted Friday at 09:10 PM Posted Friday at 09:10 PM J e b o t e, kakvo sudjenje. Lopovčine
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 09:11 PM Posted Friday at 09:11 PM Ima jos 6 minuta do kraja. Nije da Obradovic nije gubio i vece vodjstvo za manje minuta. Samo da izdrzimo pritisak narednih par minuta. Bravo Kalina. 1
fradler Posted Friday at 09:12 PM Posted Friday at 09:12 PM Jebote, kakav sad pas Kaline pa faul Mekintajera.... Aj malo mozga samo 1
Sector Posted Friday at 09:13 PM Posted Friday at 09:13 PM Ne pamtim kad su nas ovako sudije jebale. 2
K.Dot Posted Friday at 09:13 PM Posted Friday at 09:13 PM Jbt, pitanje da li namerno govnari ovo rade ili jednostavno ne znaju ništa.
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 09:13 PM Posted Friday at 09:13 PM Sta pustaju ovi, hoce da ih na silu vrate u zivot. Ovaj iskopa oci Yagu.
Green23 Posted Friday at 09:13 PM Posted Friday at 09:13 PM Sva sreća pa imamo zalihu poena, ovo je kriminal šta se sudi u poslednjih 5,6 minuta
srlepajce Posted Friday at 09:14 PM Posted Friday at 09:14 PM Ovde fali jos da Bolomboju daju tehnicku 1
Sinnerman Posted Friday at 09:14 PM Posted Friday at 09:14 PM Kako mi džigericu jede kada na već gotovoj utakmici neki proćelavi masnokosi kompleksaš sudija krene da šilji na nama mlohavi pišurak. 3
Summerfunk Posted Friday at 09:15 PM Posted Friday at 09:15 PM (edited) Plaćaš milione godišnje da bi igrao ovo takmičenje. Svaku utakmicu te kradu + udare po džepu kad igraš kod kuće. I niko da se oglasi iz kluba. Ja znam da više nije Čović era i štancanje raznih saopštenja, ali ovo već postaje žalosno. Još Drčela koji se šlihta Evroligi kao "pitao je NBA za nas, al mi smo zainteresovani samo za Evroligu!!!" Edited Friday at 09:16 PM by Summerfunk
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 09:15 PM Posted Friday at 09:15 PM Sudije su kriminal. Ovo je nenormalno.
Geronimo Posted Friday at 09:16 PM Posted Friday at 09:16 PM Jebem ti sudije, uvode nas u nervozu, mamu im njihovu
Sector Posted Friday at 09:16 PM Posted Friday at 09:16 PM A i mi se glupiramo sad. Dajte jbt završite ovo.
Recommended Posts