DijametralnoSuprotan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ima jos 6 minuta do kraja. Nije da Obradovic nije gubio i vece vodjstvo za manje minuta. Samo da izdrzimo pritisak narednih par minuta. Bravo Kalina. 1
fradler Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Jebote, kakav sad pas Kaline pa faul Mekintajera.... Aj malo mozga samo 1
K.Dot Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Jbt, pitanje da li namerno govnari ovo rade ili jednostavno ne znaju ništa.
DijametralnoSuprotan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sta pustaju ovi, hoce da ih na silu vrate u zivot. Ovaj iskopa oci Yagu.
Green23 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sva sreća pa imamo zalihu poena, ovo je kriminal šta se sudi u poslednjih 5,6 minuta
Sinnerman Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kako mi džigericu jede kada na već gotovoj utakmici neki proćelavi masnokosi kompleksaš sudija krene da šilji na nama mlohavi pišurak. 3
Summerfunk Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Plaćaš milione godišnje da bi igrao ovo takmičenje. Svaku utakmicu te kradu + udare po džepu kad igraš kod kuće. I niko da se oglasi iz kluba. Ja znam da više nije Čović era i štancanje raznih saopštenja, ali ovo već postaje žalosno. Još Drčela koji se šlihta Evroligi kao "pitao je NBA za nas, al mi smo zainteresovani samo za Evroligu!!!" Edited 15 hours ago by Summerfunk
Geronimo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Jebem ti sudije, uvode nas u nervozu, mamu im njihovu
Recommended Posts