Volter Posted January 15 Posted January 15 Neverovatni smo, taman se malo sastavimo, al malčice treba da nas protivnik rastavi.
chimamoneke Posted January 15 Posted January 15 Daj ćelavi jaga da se ne nerviramo bar da nam zakucaju poslednji ekser
Don Dusko Posted January 15 Author Posted January 15 Tuga je sto smo postali kao grobari gde je 5 minuta ozbiljne igre dovoljno da te slomi.... 5
DijametralnoSuprotan Posted January 15 Posted January 15 Deda masterclass. Nastavljamo sa skandaloznom odbranom.
vinogradskaopera Posted January 15 Posted January 15 Pa ja ne vidim izlaz iz ovoga osima otkaz da se da treneru, jer ocigledno nema ni promil napretka i cini mi se da su igraci sve nezadovoljniji.
Sector Posted January 15 Posted January 15 Daj petorku sa Sambom, Kobrašinom i Trutom pa da idem da spavam na miru. 2
Glavonjic Posted January 15 Posted January 15 Davidovac na Elisu na početku treba da ostane negde zapisano, i da se izučava na trenerskim klinikama. 1
No name Posted January 15 Posted January 15 Tačno ima hendikep da mora uvek jedan domaći igrac da bude na parketu. A posto je Kalinić odron, dobric još veći, onda mora dekara da pogledom prati.
K.Dot Posted January 15 Posted January 15 Daj Dobrica, Jaga i kalinu još pored Davidova. Semi naravno na 5, da se smejemo barem kad već košarku ne igramo.
Bejn Posted January 15 Posted January 15 Kako je čovek u par nedelja sjebao i tim i energijuu i sve što je mogao. Neka nam se smeje cela EL ali ja bih ćelavog pre kraja utakmice nogom u guzicu.
Diogen Posted January 15 Posted January 15 ‘ajmo sad ostavi Dedu i Nworu na klupu, veati Kalinu i Jaga, jer treba održati momentum…
No name Posted January 15 Posted January 15 Hahaha tačno uvek mora biti jedan domaći na parketu....neki dogovor verovatno imaju... Ajoj debila 😂
Henry Chinaski Posted January 15 Posted January 15 Ali Shields nas ubija i ima 3 lične i niko da ga napadne da iznudi 4ti i na klupu 1
mister-no Posted January 15 Posted January 15 Čovek nas implementirao u Albu jbt 100 po tekmi bez greške
vinogradskaopera Posted January 15 Posted January 15 Vuk 2 puta ili 3 puta cak iz ulaza promasi OBRUC
Recommended Posts