berti Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Je li neki tim smenio u jednoj sezoni dva trenera? Ako nije, da bar mi budemo pioniri. 5
Issey Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 6 minutes ago, aleksa7 said: Ниједна екипа која губи двоцифрено и не искористи мале фаулове у наредној четвртини не заслужује да победи утакмицу. Да ли је то пропуст тренера или играча... не знам, али је свакако недопустиво. To je samo jedan bitan detalj... Ali mi prisustvujemo raspadu sistema uživo. Vidi se po kretnjama u oba pravca da igrači ne znaju šta da rade. Zna Žalgiris i bolje od ovoga da odigra, nisu perfektni uopšte, pa nas razvaljuju... Isto ovako smo izgledali sa Obrom pred kraj i u prvom mandatu... Ništa čudno... Više je bilo čudno onih 7 vezanih pobeda, koje sad dolaze na naplatu... Zajebalo nas je da pomislimo da je trener... I to solidan... Edited 13 hours ago by Issey 1
TB Told Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, holden c. said: Igrao je Davidovac, a sad ga ne pusta? Ne, nego je Kalinić brzo dobio dve lične greške protiv Efesa. Trenunutno Igrač sa ubedljvo najbesmislenijom ulogom u ekipi.
fradler Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Btw, Valensija i ovo su prve dve utakmice koje je celavi pripremao sam, bez Tomovica. 3
Mile1 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, tejlor said: Jos jedna bacena sezona krv ti jebem Zivim za dan kad nam skresaju budzet, makar nece biti nerviranja Kada se resimo poslednjeg Udbojsinog igraca nama ce krenuti Jago, Kalinic, Dobric i Davidovac jednostavno moramo se resiti njih kao i cmm-a
dunaj95 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Mile1 said: Sasa Obradovic da je covek i veliki zvezdas kao sto sebe predstavlja, posle utakmice bi ponudio ostavku i to mesto prepustio treneru koji hoce da radi. Ocigledno je pogubio sve konce igraci ga ne jebu vise ni 2%, a kada dodje do toga jasno je da mora slediti otkaz Apsolutno ne razumem coveka sta vidi u kodiju i jagu pa oni moraju da imaju projektovanu minutazu. Cima krenuo vrhunski eto klupa odmah i nema ga skoro 7 minuta na parketu, sa druge strand cmm najgori igrac na terenu 9 minuta u 1/4 . Mislio sam da ce promeniti nesto, Ali mi vec mesec ipo dana igramo isto bez ikakvog boljitka Hoće, hoće aha aha... i oprostiće 2 god ugovora ko i prošli put...a novom treneru bi bio red da mu prosledi premiju kad osvojimo KRK ... (*da on sam ne mora da se blamira i traži) I treba nas jebati kad smo glupi.. i pamtimo ko riba... 1
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Žilee said: PG linija najgora u EL ubedljivo. Ubjedljivo. Imali smo čitavu sezonu da vidimo koliko su loši plejmejkeri Kodi i Jago, i onda smo odlučili da ih zadržimo. Genijalno. 🙂
Summerfunk Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Jebiga to je kada idemo populisticki a to je vracanje SO-a ove godine bilo. Kad bi manje gladali populisticke poteze a malo vise sta bi nas ucinilo boljim bilo bi sve bolje. Serija od 7 pobeda je sve zavarala ovde i to je to. Vratiće Radonjića posle Saše. Ja ruku dajem, ma i stan, telefon, auto... Šta god hoćeš. Dejan Radonjić je sledeći trener. Svakako će on da pobedi u svakoj instagram anketi. 3
Kosjan Willavić Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago D Mo jedini pokazao zube danas, i to verovatno inspirisan jer mu zvizde ovi govnari kao nezdravi. Ne bi me cudilo da ne udje vise,kao protiv Valensije 1
Zadnji vezni Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Vidi,ja bih koliko sutra doveo Deju Radonjića.Pa neka je ograničen,pa neka je nivo EC neka ima stotinu mana,bar bi ekipa bila utegnuta,igrala bi se odbrana i izgleda da smo jedino sa Dejom bili nekako svoji.Da ne kažem kao KKP i Vujošević spoj. Samo je bilo efekta ,igara i trofeja kad se spoje KKCZ i Radonja. Jebeš mi sve. Ili da se otvori SNS kesa i dovede neko tipa Paskval.A imali su šansu ko ih jebe. Edited 13 hours ago by Zadnji vezni 1
tejlor Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kaze celavi pingvin, moramo da igramo odbranu i dobicemo Svaka cast majstore kako si uocio
Žilee Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ljudi se uhvatili za Kalinu da najgori a to sto Vuk Batler i Nwora kombonovano imaju 4 p to nikom nista? 1
Maksim Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 minutes ago, tejlor said: Jos jedna bacena sezona krv ti jebem Zivim za dan kad nam skresaju budzet, makar nece biti nerviranja Ali bukvakno, da nas oce svesti na nivo Igokee pa da gledam opusteno utakmice ovako se samo nalozim svake godine i ono svake godine sve vece razocarenje.
DijametralnoSuprotan Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: D Mo jedini pokazao zube danas, i to verovatno inspirisan jer mu zvizde ovi govnari kao nezdravi. Ne bi me cudilo da ne udje vise,kao protiv Valensije Moneke je bio ok takodje i to je to. 1
Issey Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, tejlor said: Kaze celavi pingvin, moramo da igramo odbranu i dobicemo Svaka cast majstore kako si uocio Ovo što kaže: "Ako mislimo da dobijemo ovu utakmicu", je sprdnja... Izgubio je on ovo posle prve četvrtine...
dunaj95 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Do prije mjesec dana imali smo CMM na 14ppg i skoro 7a u prosjeku uz 6s ... frajer je peglao ozbiljan basket i često je flertovao sa tripl dablom, uz sve svoje manjkavosti. Sad ne liči ni na qrac... za zatvora je kako je struka SVE moguće stvari i mehanizme u igri SJEBALAAAAAA....NEEEEMOOOOGUUUUUĆEEEEEE 1
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, Summerfunk said: Vratiće Radonjića posle Saše. Ja ruku dajem, ma i stan, telefon, auto... Šta god hoćeš. Dejan Radonjić je sledeći trener. Svakako će on da pobedi u svakoj instagram anketi. Ustani kad spominješ Dejana Radonjića. Gospodin i najbolji Zvezdin trener u zadnjih 30 godina. 3
Kosjan Willavić Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, fradler said: Btw, Valensija i ovo su prve dve utakmice koje je celavi pripremao sam, bez Tomovica. Preteruje se sa uzdizanjem Tomovica, kao da nije bio u strucnom stabu Sferopulosa kada je i ovaj pljuvan najstrasnije. Volimo mi da pravimo mitove
Disfruto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, tejlor said: Kaze celavi pingvin, moramo da igramo odbranu i dobicemo Svaka cast majstore kako si uocio Sa ovim napadom da bi primimo 10 u 2/2 opet bi pukli 1 razlike
3x3cz Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kako ljudi lagano odigrase prvi napad i lagano trojku stave
TB Told Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Žilee said: Ljudi se uhvatili za Kalinu da najgori a to sto Vuk Batler i Nwora kombonovano imaju 4 p to nikom nista? Oni i imaju 4 poena zato što Kalinić ima tretman koji ima, umesto da se Batler i Nwora forsiraju kao glavni igrači, nama je Kalinić nezamenljivi igrač koji ima najveći broj uzetih šuteva i promašaja, ali zato je u odbrani gori čak i od toliko prozivanog Jaga.
Blade Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 minutes ago, berti said: Je li neki tim smenio u jednoj sezoni dva trenera? Ako nije, da bar mi budemo pioniri. Zvezdu su u sezoni 1997/1998 vodila 4 trenera. Pavicevic, Ludvig, Zeravica i Lucic. 1
Recommended Posts