Henry Chinaski Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Moneke jedini igrao u nekom ritmu, Saša ga prvog izveo 11
Сандро Лаки Ђентиле Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Имплементација ради пуном паром. Без бриге, све ће се то изнивелише против Беча. 1
Sector Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Na stranu pokušaj od trenera na klupi ali pojedinci u ovom rosteru nisu ni za Evrokup. Jedan od njih je i Izundu.
fradler Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kakvo oducavanje od kosarke celave kreature i njegove raspale bande... 1
Dzo23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kako Žalgiris šuri sns projekte. Ozbiljna ekipa protiv šarlatana. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Da ih spustimo na minus 7,8 do poluvremena. Nista ovde nije izgubljeno. 9
vladi Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Zar ne moze bilo ko osim Jaga da igra, neki klinac? Covek je neupotrebljiv i u odbrani i napadu. Bukvalno ni covic jr nije imao kredit ko on
Crni Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Da smo normalan klub, ne bi se dva puta opekli na istu celu. 4 1 3
Žilee Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kosarka je tako prost sport kad imas za pleja koji ima kreaciju samim tim i ekipa protok lopte.
Sinnerman Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Šutnuo sam hiljadu puta sa pola terena. Što normalno što iza leđa. Nikada nisam pogodio vrh table kao da sam balvan nekakav. A Jago to ponavlja već drugu utakmicu. 2 1
McLeod Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mislim da ste imali jedno 8 drugih napada i ni iz jednog niste dali kos. 1
Glavonjic Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 6 trojki je bilo skroz otvoreno 2 Kalina i Batler, Motejunas, Nwora. Jbg ovi ce peške da nas odrade do kraja. Ne znam sta da mislim za Izundua, znaci nam ali je skroz neartikulisan. 2
DijametralnoSuprotan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Yago ne sme da igra u EL. Defanzivni krater, usiljen organizator, beskorisni poenter. Ako vec Grejema mrtvog ne vidis na 1, onda menjaj Butlera i CMM na pleju. Ne moze se ovako vise, procitani smo. Mora da se pokusaju drugacije stvari Obradovicu.
mister-no Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Sector said: Na stranu pokušaj od trenera na klupi ali pojedinci u ovom rosteru nisu ni za Evrokup. Jedan od njih je i Izundu. Glupo je pojedince prozivati, do trenera je. Ovaj Tubelis bi kod nas bio gori
StiviKivi Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Crni said: Da smo normalan klub, ne bi se dva puta opekli na istu celu. Bravo!
Webad Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Logican potez bi bio da produzimo cmm tu negde oko KRK-a, jagisa ima ugovor i za sledecu sezonu. Milina
holden c. Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Celafutu svakako ima stosta da se prigovori, ali cesto se pljuje i na difoltnoj osnovi. Energija je losa, primlili smo 26 poena uz masu omasenih otvorenih suteva. Nesto je i do igraca, ne samo do celafuta
chimamoneke Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago O brate mili teraj brazilca sa terena pa jel ovo moguce
dunaj95 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sale je sigurno implementirao jednu stvar... i promenio našu lošu naviku da gubimo utakmice u neizvjesnim završnicama... Sad gubimo utakmice u 1/4.... 1
Recommended Posts