Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Zar ne moze bilo ko osim Jaga da igra, neki klinac? Covek je neupotrebljiv i u odbrani i napadu. Bukvalno ni covic jr nije imao kredit ko on

Posted

Šutnuo sam hiljadu puta sa pola terena. Što normalno što iza leđa. Nikada nisam pogodio vrh table kao da sam balvan nekakav. A Jago to ponavlja već drugu utakmicu. 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

6 trojki je bilo skroz otvoreno 2 Kalina i Batler, Motejunas, Nwora. Jbg ovi ce  peške da nas odrade do kraja.

Ne znam sta da mislim za Izundua, znaci nam ali je skroz neartikulisan.

• Like 2
Posted

Yago ne sme da igra u EL. Defanzivni krater, usiljen organizator, beskorisni poenter. Ako vec Grejema mrtvog ne vidis na 1, onda menjaj Butlera i CMM na pleju. Ne moze se ovako vise, procitani smo. Mora da se pokusaju drugacije stvari Obradovicu.

Posted
Just now, Sector said:

Na stranu pokušaj od trenera na klupi ali pojedinci u ovom rosteru nisu ni za Evrokup. Jedan od njih je i Izundu. 

Glupo je pojedince prozivati, do trenera je.

Ovaj Tubelis bi kod nas bio gori 

Posted

Celafutu svakako ima stosta da se prigovori, ali cesto se pljuje i na difoltnoj osnovi. Energija je losa, primlili smo 26 poena uz masu omasenih otvorenih suteva.

Nesto je i do igraca, ne samo do celafuta

Posted

Sale je sigurno implementirao jednu stvar... i promenio našu lošu naviku da gubimo utakmice u neizvjesnim završnicama...

Sad gubimo utakmice u 1/4....

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...