Issey Posted Sunday at 03:59 PM Posted Sunday at 03:59 PM Deda ni u Iliriji ne bi bio faktor. Više igrača je ispizdelo na Jaga danas zbog sporih pasova... Miljenović kao da je nezadovoljan ulogom, baš loša rola... 1
NikadProtivKaline Posted Sunday at 04:00 PM Posted Sunday at 04:00 PM ko ono bese pomenuo sjajno postovanje lopte malog miljenovica za razliku od ostalih privatnika?
chimamoneke Posted Sunday at 04:00 PM Posted Sunday at 04:00 PM (edited) 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Miljenović očajan od starta.. Pohvali Jaga molim te posto evo opet nam igra cveta dok je tu Protiv Ilirije +/- -7 Edited Sunday at 04:01 PM by chimamoneke
quentin Posted Sunday at 04:00 PM Posted Sunday at 04:00 PM Jago ima Sašinu fotku sa Epstajnovog ostrva. 4 2
Disfruto Posted Sunday at 04:00 PM Posted Sunday at 04:00 PM Just now, Petkovic Miroslav97 said: I tvoje isto. Jbg, zato smo mi gledaoci a Saša Obradović dokazano trener na EL nivou 😁 Moje misljenje se vec pokazalo tacno kad se u decembru pobedila jedna utakmica i to slucajno jer je kalinic dobio 5. faul
Shunsuke Nakamura Posted Sunday at 04:01 PM Posted Sunday at 04:01 PM Zašto Batler ne ulazi u igru? 1
Mile1 Posted Sunday at 04:01 PM Posted Sunday at 04:01 PM Sve dok se ne resimo i poslednjeg Udbojsinog ceda gledacemo davidovca i jaga. Oni su u minusu i protiv mocne Persepktive Just now, Shunsuke Nakamura said: Zašto Batler ne ulazi u igru? Ne razume kosarku kao Jago 2 1 1
Žilee Posted Sunday at 04:02 PM Posted Sunday at 04:02 PM Nisam ni ocekivao da cemo blistati,ali jedino sto sam ocekivao je da klupa odradi posao,ali zq nas ne za iliriju
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 04:03 PM Posted Sunday at 04:03 PM Dobrić ono njegovo! Mnogo bitan rotacijski igrač, dobro nam se vratio kapitenu! 1
Žilee Posted Sunday at 04:03 PM Posted Sunday at 04:03 PM 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Zašto Batler ne ulazi u igru? Jednostavno dobio odmor covek,trebace nam za naredne dve u punoj snazi.
chimamoneke Posted Sunday at 04:04 PM Posted Sunday at 04:04 PM 2 minutes ago, Mile1 said: Sve dok se ne resimo i poslednjeg Udbojsinog ceda gledacemo davidovca i jaga. Oni su u minusu i protiv mocne Persepktive Ne razume kosarku kao Jago Bukvalno ovo ne moze vise nego tacno biti
The_Big_S Posted Sunday at 04:04 PM Posted Sunday at 04:04 PM Ne bih da kenjam, jer Saša valjda zna najbolje zašto je to tako.. Grejemu ne želi ni protiv Ilirije da da prostora, ili da kažem “više” prostora od Jaga i Miljenovića.. Nba igrača od 1+ milion na ovaj način, razigraćemo nikad! 2
Problem sa licnim greskama Posted Sunday at 04:04 PM Posted Sunday at 04:04 PM 7 minutes ago, Disfruto said: On za 30 sekundi primi 5p a za 3 minute resi mec ali za protivnika. Jako lose razmisljanje Još smo u igri. Nema predaje.
fradler Posted Sunday at 04:04 PM Posted Sunday at 04:04 PM Ne znam šta radi sa Batlerom, da li ga odmara (wtf) ili koji je već kretenizam u pitanju, ali moraće da ga aktivira ako misli da dobije ovo. Ponižava ga trener Ilirije, ko god bio taj gospodin. 1
chimamoneke Posted Sunday at 04:05 PM Posted Sunday at 04:05 PM Just now, fradler said: Ne znam šta radi sa Batlerom, da li ga odmara (wtf) ili koji je već kretenizam u pitanju, ali moraće da ga aktivira ako misli da dobije ovo. Ponižava ga trener Ilirije, ko god bio taj gospodin. Pa ponizavaju njega vec mesec dana i malo jače
Сандро Лаки Ђентиле Posted Sunday at 04:06 PM Posted Sunday at 04:06 PM Грејем ће евентуално да одигра још 2 минута у трећој и онда ће Јагањац да опали још 7 тројки. 1
mister-no Posted Sunday at 04:06 PM Posted Sunday at 04:06 PM Vidim implementacija u toku.. Devonte još uči.. Kad ako ne protiv.. Valjda ćemo okrenuti perspektivnu Iliriju nekako.. 1
3x3cz Posted Sunday at 04:06 PM Posted Sunday at 04:06 PM Ovo je smesno, celavi sta igraju pojedinci i zasto
DijametralnoSuprotan Posted Sunday at 04:07 PM Posted Sunday at 04:07 PM 1 minute ago, The_Big_S said: Ne bih da kenjam, jer Saša valjda zna najbolje zašto je to tako.. Grejemu ne želi ni protiv Ilirije da da prostora, ili da kažem “više” prostora od Jaga i Miljenovića.. Nba igrača od 1+ milion na ovaj način, razigraćemo nikad! Ako neces da mu das 30 minuta i da ga istrpis protiv Ilirije pred duplo kolo onda ne znam o cemu mi vise pricamo. 1
Žilee Posted Sunday at 04:10 PM Posted Sunday at 04:10 PM Ocigledno da Sale ne prefirara Devontea i tjt ,budimo iskreni ovih 7 minuta koliko je igrao koliko je samo ispao puta iz odbrane.
gilespi Posted Sunday at 04:10 PM Posted Sunday at 04:10 PM Kako misli da mu Grem proigra kao bek suter kad odigra sedam minuta korektno i posle ga nema
mister-no Posted Sunday at 04:10 PM Posted Sunday at 04:10 PM 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Ako neces da mu das 30 minuta i da ga istrpis protiv Ilirije pred duplo kolo onda ne znam o cemu mi vise pricamo. Ne, ali ako ode u neki Makabi i odvede ih u top 8 ili F4 biće imali smo nismo znali... 1
fradler Posted Sunday at 04:11 PM Posted Sunday at 04:11 PM Just now, Žilee said: Ocigledno da Sale ne prefirara Devontea i tjt ,budimo iskreni ovih 7 minuta koliko je igrao koliko je samo ispao puta iz odbrane. Jednom, ili čak nijednom. 1
Recommended Posts