Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kolika je olupina i nekretnina Poarije, pakao. Bata ima 32, subjektivni osećaj vršnjak Slavka Vraneša.
Leo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Sector said: Na 20 razlike koje smo napravili sa njim na klupi. Uzalud objasnjavas fudbalskim navijacima
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Voleo bih da vidim da se razigra malo i Ođelele. Evo ga brat moiiiii
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako Grejem nije povredjen ne razumem ove zajebancije sa Yagom Obradovica.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Ako Grejem nije povredjen ne razumem ove zajebancije sa Yagom Obradovica. Jago je bio odličan do sada, bukvalno je pogodio sa njim večeras Obradović. 2
holden c. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Au, pa ovo se ni prajm Hardenu/SGA-u ne svira, ovo sto Vajler Beb dobija
Geronimo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Leo said: Uzalud objasnjavas fudbalskim navijacima Kavani fudbalski navijac?! Izloguj se s foruma i izgubi sifru, leba ti... 1 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ali sta se tolerise NWB i ja bi bio dobar defanzivac da mi dozvoljavaju da bijem igrace. 1 1
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Jago je bio odličan do sada, bukvalno je pogodio sa njim večeras Obradović. Slažem se, samo dva promašaja iz igre. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3/4 41 : 66 👏 Neizvesno bilo na podbacivanju 😎
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Ali sta se tolerise NWB i ja bi bio dobar defanzivac da mi dozvoljavaju da bijem igrace. Ili Lojdu, sve vreme bije Kodija i onda flopuje a ovi sude faul u napadu. 1
Recommended Posts