Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 18 sekundi do kraja, tajm aut, ulaziš u igru sa,, sad se maknite Kodi rešava". Šamarao bih i Sašu i njega pred svaku utakmicu. 1
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19skokova, 16 asistencija, pir 59 za poluvreme. Just now, Čočo said: 18 sekundi do kraja, tajm aut, ulaziš u igru sa,, sad se maknite Kodi rešava". Šamarao bih i Sašu i njega pred svaku utakmicu. Otkud tebi ideja da je Sale nacrtao ono sto je Kodi odigrao? 2
Disfruto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, fradler said: Nisam ni sumnjao da će da rešava CMM, vidi se frustracija što je nebitan na ovoj utakmici. Meni se cinilo da je akcija za Butlera(ista kao protiv virtusa za pobedu) samo mu ovaj nije dodao 1
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakvo gaženje Efesa.. Dosta vas je pre utakmice( znalo se kakav je Efes) bukvalno bila ubedjena da ce nas pregaziti, pa sad na +18 piše o užasnom Efesu i bez pohvala za stručni štab na odličan skauting, na igrače koji se bukvalno bacaju za loptu ( Moneke, Odzelej, Jago) .. Ovde nikad nismo pobedili, e pa braćo , malo je i do nas 🔥 1
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Geronimo said: Uf, Deniz, i ti da doprineses ovoj perverziji Ako hoces kod te devojke da upotpunis dozivljaj bolje gasi ton kad se pojavi. Nestvarno glupa zena. 1
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nevezano za ovo na kraju što se desilo, meni je ovaj Kodi sa nula poena ali sa dosta asistencija i skokova, dobrož odbranom i drugim stvarima koje radi bolji nego kad ubaci 20 a ispali po 10 trojki i generalno hobluje parket tapkanjem lopte. On može da igra dosta minuta ali sa nekom ulogom kao večeras. 10
vinogradskaopera Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Disfruto said: Meni se cinilo da je akcija za Butlera(ista kao protiv virtusa za pobedu) samo mu ovaj nije dodao Ako je tako, ne bi mi igrao sekunde 2. pol nek igra Jago i Graham pa makar izgubili
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Uprkos svemu doktorska disertacija Saleta za sada neće valjda ovo da zajebe. Obzirom da je i Laso prizivan umesto Sfere nismo loše prošli. 1
Truman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago imam utisak da nekima ni +40 ne bi odgovaralo i nasla bi se neka mana. 1 1
Mr.Consular Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Odlično poluvreme, ali ne treba smetnuti s uma da su ovi razvaljeniji od grobara i da je Laso nemač pojma veći do Žoca i SO-a zajedno.. Edited 3 hours ago by Mr.Consular 1 3
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, suptil said: 19skokova, 16 asistencija, pir 59 za poluvreme. Otkud tebi ideja da je Sale nacrtao ono sto je Kodi odigrao? Zato što su se igrači odmah po ulasku na teren sklonili i ostavili mu da igra 1 na 1. Nije čak pokušao ni da doda loptu bilo kome na stranu.
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Uvek bi pre da gledam Kodi 0 poena ali da razigrava skace i pegla odbranu ...ima ko da daje poene ,on bi trebao poenterski brat bratu da bude tek 7 8 igrac. 1
3x3cz Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, suptil said: 19skokova, 16 asistencija, pir 59 za poluvreme. Otkud tebi ideja da je Sale nacrtao ono sto je Kodi odigrao? Ako je nacrtao nesto za Batlera , onda legendo klupa i drugo poluvreme Motejunas na pleju ako treba. 1
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Čočo said: Zato što su se igrači odmah po ulasku na teren sklonili i ostavili mu da igra 1 na 1. Nije čak pokušao ni da doda loptu bilo kome na stranu. Mislim da je isforsirao da sam resi po svaku cenu. 1
holden c. Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Podseca malo ovo poluvreme na nase poslednje gostovanje u Istanbulu, protiv Fenera. Dobra partija i vrh energija, na koju se nadovezao raspad protivnika. Nadam se da cemo sada lakse odbraniti prednost nego tad, mada me ni bi cudilo ni da se zakuva u drugom, nema logike da Efes bude bas ovoliko los.
Bode Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I pre dva meseca je bilo ocigledno kao dan da Kodi brani neki svoj umisljeni alfa status na stetu Butlera. Ko i dalje misli da nije tako, nek isprati malo bolje kada su zajedno na parketu. 3
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Kakvo gaženje Efesa.. Dosta vas je pre utakmice( znalo se kakav je Efes) bukvalno bila ubedjena da ce nas pregaziti, pa sad na +18 piše o užasnom Efesu i bez pohvala za stručni štab na odličan skauting, na igrače koji se bukvalno bacaju za loptu ( Moneke, Odzelej, Jago) .. Ovde nikad nismo pobedili, e pa braćo , malo je i do nas 🔥 Naporan si, ne znam čemu ovoliko čuvanje vatre. Evo ja sam pohvalio Sašu, a bukvalno niko nikada nije napisao da se igrači ne bore i ne bacaju.. 2
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, suptil said: Mislim da je isforsirao da sam resi po svaku cenu. Zato su i za šamaranje obojica. Prvi jer mu to dozvoljava, drugi jer je umislio da je Derik Rouz. 1
GameChanger Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Lopta se postuje, igra se sablonski i sa minimumom 1v1 silovanja, ja zadovoljan. Ovi moraju da ubace bar nekolilo trojki u nastavku i tu treba ostato pribran i seci igru faulovima i tajmautima. Samo polalo i srpljivo i bice to odlicno 3
Recommended Posts