Petkovic Miroslav97 Posted December 27, 2025 Posted December 27, 2025 Elton Braun i Entoni Majls prvi medju njima 😂
Chaos Is Me Posted December 27, 2025 Posted December 27, 2025 Bogami, radujem se i skorijem povratku kubanskog guzičara, istresao je Motiejunas šta je imao kod nas i hvala mu al u poslednjih jače od mesec to je tuga tužna. 2
chimamoneke Posted December 27, 2025 Posted December 27, 2025 22 min deda 14 devonte pametnom dosta i 23 jago
Petkovic Miroslav97 Posted December 27, 2025 Posted December 27, 2025 Ajdeeee bre! Zvezdina deca 🔥🔥🔥🔥
rodriguez Posted December 27, 2025 Posted December 27, 2025 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Bogami, radujem se i skorijem povratku kubanskog guzičara, istresao je Motiejunas šta je imao kod nas i hvala mu al u poslednjih jače od mesec to je tuga tužna. Litvanska prevara, kako je potpisao za celu sezonu tako se ugasio. Jadna li si Zvezdo kad te svako *ebe.
Chaos Is Me Posted December 27, 2025 Posted December 27, 2025 Utakmica koja nam je svima trebala. Hajde da bude doza optimizma pred nastavak sezone.
Saxon01 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Kalinic je bivsi igrac i na leto se treba rastati prijateljski... 5 minuta 3 poena, budi bog s nama... hahaha Edited 15 hours ago by Saxon01
fradler Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Uf, implementirao je Sale ovih dana. Srećom su ovi van forme pa nije već -15. 2
mister-no Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Koji je ovo jebeni plan igre da Batler ne učestvuje u napadu prvih 5 minuta 3 1
Petkovic Miroslav97 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Rezultat 8:5 a ovde se kuka u najveće. Fuuuj 1
Žilee Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Evo gasto Kodi igra i ima veliku minutazu,covek je ispeglao Osmanija koji ima 211 kao da je bek obican.
Sinnerman Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Jedna tužna priča o KK Crvena zvezda. U prva četiri minuta utakmice, na koš su šutnuli svi sem najpotentnijeg strelca Batlera. On je u fazonu da ne smeta, a ni ostali se ne bune. Traćenje minuta u prvoj petorci. Bolje da je počeo Greem, pa i ako zasere, da imamo vremena da se vadimo.
Žilee Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Sinnerman said: Jedna tužna priča o KK Crvena zvezda. U prva četiri minuta utakmice, na koš su šutnuli svi sem najpotentnijeg strelca Batlera. On je u fazonu da ne smeta, a ni ostali se ne bune. Traćenje minuta u prvoj petorci. Bolje da je počeo Greem, pa i ako zasere, da imamo vremena da se vadimo. Sutnuo je i ispalio ciglu za 3 poena?
Don Dusko Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Jebiga Sale mi nismo Monako da imamo 3 vrhunska iso beka a da ostali statiraju.
K.Dot Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sašini napadački setovi su previše složeni za igrače, nema šanse da oni to sve pohvataju. 1
Leo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Hvala Kalinicu na 2 faula. Nadam se da ce brzo popiti i ostale kada se vrati na teren 1
Sinnerman Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Žilee said: Sutnuo je i ispalio ciglu za 3 poena? Ko ne bi ispalio ciglu kada si najbolji napadač i daju ti da šutneš tek na pola 1/4? Zvezda bi ukanalila i Stefa Karija, u to sam ubeđen.
Recommended Posts