Don Dusko Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Ajde nemojte ponoviti 37 partiju sa priprema jbt.
No name Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ma kakva pripremama. Obradovića vodi utakmica a ne on nju. 1
Sector Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Davidovac degenerik. Ja gasim ovo, moraće dobro da oznoje guzice da me vrate u narednom periodu. 1 1
NikadProtivKaline Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago jbg moramo i mi da izgubimo stoka razlike zarad mira u kuci drste se braco 1 1
Thor Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Vrati Nworu jebote pas, prvi strelac ekipe nije sutnuo 15 minuta
vinogradskaopera Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kako neki novinar ne pita Sasu sto toliko igra igrac koji nit igra odbranu nit napad - Dejan Davidovac
TB Told Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, suptil said: Davidovac sesti igrac Pariza na parketu. Ne postoji ni jedan parametar po kojem Davidovac može da ima prednost u odnosu na Nworu da na ovoj utakmici igra pre njega na pozicji tri. Sem što je domaći igrač. 2
mister-no Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, Thor said: Vrati Nworu jebote pas, prvi strelac ekipe nije sutnuo 15 minuta Neverovatno, naš najveći problem se zove Saša Obradović 4
Issey Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, bodo said: Ovo sa Davidovcrm je baš inat Da sam novinar, pitao bih ga na konfi koja je trenerska logika igranje dotičnog protiv Pariza. 1
Leo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago A do pre par kola cigani se raspitivali o avionskim kartama i ulaznicama za F4 🤣🤣🤣🤣 1
Don Dusko Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 1 minute ago, mister-no said: Neverovatno, naš najveći problem se zove Saša Obradović Zar pre mesec i po dana nije bio Sfero? Kako sad opet trener najveci problem?
Issey Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, Leo said: A do pre par kola cigani se raspitivali o avionskim kartama i ulaznicama za F4 🤣🤣🤣🤣 Danak neiskustvu...
No name Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nije lako igrati sa igračem manje i u odbrani i u napadu. Reč je naravno o Davidovcu. 1
fradler Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mislio sam da ima minimum osećaja da nas bar protiv Pariza poštedi Davidovca... 1
Teleći sač Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ne treba znati mnogo kosarke da bi se videlo da nam igra već petu utakmicu ne liči ni na šta. 1
mister-no Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Zar pre mesec i po dana nije bio Sfero? Kako sad opet trener najveci problem? Pa ako imaš oči lepo
Leo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, Issey said: Danak neiskustvu... Svake god iznova 🤣🤣 Kk sledeca sezona
Dzo23 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ubiše nas u ranom napadu. Nisam siguran da su neki naši igrači uopšte gledali Pariz kako igra. Bar tako dijeluje. Imamo dobar rezultat za sad. Samo -10.
Recommended Posts