Thor Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Prespori smo za ovu ekipu Pariza...nijr bila slučajno ona stoka razlike na pripremama 1
Issey Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Sector said: Pariz ne da će umočiti konačno već će i popraviti koš razliku. Imaju ljudi lakši šuterski trening...
Mr.Consular Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Blagi očaj od pripreme, 5 trojki i preko 25 primljenih poena uz masu izgubljenih u 1q. Znači, da očekujemo 20 trojki i da pukne stotka 1
Todo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ma ovi su 2 brzine ispred nas,ne možemo lasom da ih pohvatamo. Nije ona pripremna bila slučajna. 2
TB Told Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, NMX said: Koga tacno Deda ovde moze da sacuva? Ponos srpske nacije. 1 1
djenkoslav Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jako je ovo loše ljudi moji na obe strane. Baš smo u očajnoj formi kao tim. Ovo se neće završiti lepo.
drakon1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Graham znaci ni bacanje pogoditi ne moze, a Izundu časti protivnika bacanjima. Takmičenje ko će ispasti gluplji.
Glavonjic Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Tražio je timeout u totalno bezveznom trenutku a bogami trebaće mu.
Saxon01 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ne vredi gubitaka zivaca, kad njih boli uvo ... Ovo je za klupiranje . Sramno zalaganje i bol u predelu prepona. Gasim. Necemo u top 10 pa da se igra 200 kola. Edited 7 hours ago by Saxon01
Žilee Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nisam neko ko se predaje ,ali ja ne vidim da mi ovo dobijamo ovi jedino sve do kraja da promase pa mozda nam i krene
Recommended Posts