Thor Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Prespori smo za ovu ekipu Pariza...nijr bila slučajno ona stoka razlike na pripremama 1
Issey Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Sector said: Pariz ne da će umočiti konačno već će i popraviti koš razliku. Imaju ljudi lakši šuterski trening...
Mr.Consular Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Blagi očaj od pripreme, 5 trojki i preko 25 primljenih poena uz masu izgubljenih u 1q. Znači, da očekujemo 20 trojki i da pukne stotka 1
Todo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ma ovi su 2 brzine ispred nas,ne možemo lasom da ih pohvatamo. Nije ona pripremna bila slučajna. 2
TB Told Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, NMX said: Koga tacno Deda ovde moze da sacuva? Ponos srpske nacije. 1 1
djenkoslav Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Jako je ovo loše ljudi moji na obe strane. Baš smo u očajnoj formi kao tim. Ovo se neće završiti lepo.
drakon1 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Graham znaci ni bacanje pogoditi ne moze, a Izundu časti protivnika bacanjima. Takmičenje ko će ispasti gluplji.
Glavonjic Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Tražio je timeout u totalno bezveznom trenutku a bogami trebaće mu.
Saxon01 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Ne vredi gubitaka zivaca, kad njih boli uvo ... Ovo je za klupiranje . Sramno zalaganje i bol u predelu prepona. Gasim. Necemo u top 10 pa da se igra 200 kola. Edited 23 hours ago by Saxon01
Žilee Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Nisam neko ko se predaje ,ali ja ne vidim da mi ovo dobijamo ovi jedino sve do kraja da promase pa mozda nam i krene
Recommended Posts