fradler Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Oduzimao bih bodove ekipama koje ovako šutiraju bacanja.
quentin Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nešto je njima ušlo u glavu. Ne maše se ovolika bacanja tek tako.
srlepajce Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mi smo 1 slobodno dali od poslednjih 7 Strava i uzas 1
Issey Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, K.Dot said: Saša je izgubio ovu ekipu, jbg. Nije, samo iskusno obara formu... Mnogo smo bili poleteli... 1
Shunsuke Nakamura Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Moneke ne može da ubaci bacanje, ne može zicer. Strava igrač stvarno.
Zadnji vezni Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Batler mora da bude na parketu. Mora da ga istrpi!!! Mora! Ova petorka mu Veceras nije vratila rezultat
DijametralnoSuprotan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Slepci bi bolje gadjali slobodna bacanja.
Perkos2 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 7 promašenih bacanja, nema ovde pomoći ni od sv. Nikole
Issey Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Slepci bi bolje gadjali slobodna bacanja. Slepci su i sudije, na svu muku... 1
Dzo23 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kakva košarka, ju ju... Šta je ovo? Vraćaj Batlera stručnjače.
fradler Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ovo se može dobiti samo na neko Batlerovo ludilo. Ekipa je u potpunom rasulu.
K.Dot Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Opušten je Virtus, zato mi ne možemo bacanje da ubodemo.
Čočo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Mislio sam da ovo dobijamo. Ali sad sam ubeđen da nema ništa od toga. Evroligaška ekipa koja šutira 50% bacanja zaslužuje sve najgore. Sreća igramo protiv ove kante od Virtusa inače bi bilo 20+ za bilo kojeg drugog protivnika. Edited 20 hours ago by Čočo
Diogen Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Generalni utisak je da smo od Barse prestali da igramo kao tim, previše soliranja i izolacija, uvek se traži taj neki ko se upali, i očekuje da tako dobijamo. Loše je ovo, a ova slobodna bacanja više od početka sezone, ne znam šta da kažem.. zaključao bi ih dva dana u halu da šutiraju, jbt izgubićemo i utakmicu i šansu za direktan plasman zbog jbnih slobodnih bacanja… 1
Recommended Posts