Mr.Consular Posted yesterday at 08:08 PM Posted yesterday at 08:08 PM Stvoreni smo za ovaj small ball.
Crni Posted yesterday at 08:09 PM Posted yesterday at 08:09 PM Kada bi osoba koja vodi CZV istrpela Grejema makar 10posto, koliko trpi svoje ljubimce Kalinu, Kodija i Dedu, imali bi pored Batlera i Nvore jos jedno ubojito oruzje. Ali sto pisem dzaba, ta osoba je izgubila od Partizana... 2
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 08:12 PM Posted yesterday at 08:12 PM Pokloni im Butler 5p jbga 😑
JPM Posted yesterday at 08:14 PM Posted yesterday at 08:14 PM Ovo je faul u napadu belog medveda edvardsa.
TB Told Posted yesterday at 08:15 PM Posted yesterday at 08:15 PM Petorke sa Kalinićem i Davidovcem ne mogu bolje od ovoga. 1
Volter Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Da li je moguće da Davidovac ne ume prepoznati kad treba udvajati
Crni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kad je moja zena koja stolecima ne da mrva da padne na dedu rekla, dosta je, onda je dosta
Shunsuke Nakamura Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Davidovac je igrač manje. Ne razumijem zašto ga Saša ovoliko drži u igru.
Zadnji vezni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bravo za Davidovca. Vrati ih čovek u egal. Ja ne razumem rotacije neke i petorke SO.
Devla Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Majstori smo da protivnickim najboljim igračima dajemo rekorde sezone
Don Dusko Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Dobro Deda ce imati nekada nekad dobar specijal pa ce doci masa forumasa da nam soli pamet kako smo strogi prema njemu. 2
Issey Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Imali smo +10... Neka čudna energija, ne dopada mi se kako igramo...
Leo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Volter said: Da li je moguće da Davidovac ne ume prepoznati kad treba udvajati Da li je moguc da Davidovac uopste igra u EL ekipi i ima toliku ulogu 2
Diogen Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Najbesmisleniji košarkaš u našem rosteru, jedna od dve najgorih ako ne i najgora četvorka EL, a kreditni rejting mu je kao Miškovićev. Baš je muka gledati Dedin raspad… 2
Devla Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kodi brate ovo ti treba da igras, a ne ispucavanje trojki 3
Recommended Posts