Giorgio II Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Alal ti patka majstore za ovo što večeras radiš.. 2
Saxon01 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kao protiv grobara ne mozemo napad da odbranimo. Batler igracina 1
Mr.Consular Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Konekcija Djered-Izundu deluje kao početak jednog lepog prijateljstva... Inače, Deda u ovom delu njihovih karijera korisniji igrač od Kaline. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago majstore! Ne dirati Batlera do kraja, imamo 3 mala faula. Nvora - Kalina za finiš bi bilo ok za finis
djenkoslav Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Al kako mi ljudi igramo partizanball sada, sta je ovo? Gde su nestali pasovi i tecna igra? 😭 1
Ječmendo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pleše na terenu Jared, ovo samo on može da izvuče... 1
DijametralnoSuprotan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Saxon01 said: Kao protiv grobara ne mozemo napad da odbranimo. Batler igracina Mi ne mozemo bez Monekea nista da odbranimo. 1
Diogen Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Samo da ima još neko spolja da ubode nešto, ovaj čovek ne može više da diše. PIR 32 👏 1
Урош19 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pojavljivanje još jednog igrača u napadu nas deli od pobede, ne može Batler sve sam
srlepajce Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Polivaj te ga vodom sad Ajde bre izdrzi Edited 11 hours ago by srlepajce
Issey Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Imamo 3 mala faula... Hajde da vidimo sad Sašu trenera...
Recommended Posts