Žilee Posted Tuesday at 08:07 PM Posted Tuesday at 08:07 PM Nas remeti sto je na terenu uglavnom jedan ball handler,deluje mi napad pitkije i tecnije sa Devonteom i Batlerom zajedno,nego sa Kodijem i Nworom...videcemo,Kalina u kanalu bas ,mora da se trgne nista nam me donosi,ali mu verujem,5 asista za poluvreme je kriminal,to sto pre mora da se menja
Devla Posted Tuesday at 08:07 PM Posted Tuesday at 08:07 PM Just now, Todo said: Ono je bio incident Ostaje nam samo nada da nije, od njega i od Batlera nam moze zavisiti uspeh ove sezone, ako budu na dobrom nivou mase sanse da odemo sto dalje rastu 1
Zadnji vezni Posted Tuesday at 08:07 PM Posted Tuesday at 08:07 PM (edited) Skaču ,mašu rukama i bune se non stop a imaju top suđenje. Mada se moglo i očekivati da će tako i biti.Prva utakmica ove ekipe u EL u Izraelu. Mada ako sudije žele da ih smire pljusneš tehničke i smiriš ove bundzije. Edited Tuesday at 08:08 PM by Zadnji vezni 1
dzakala Posted Tuesday at 08:07 PM Posted Tuesday at 08:07 PM Kad vec igramo ovu iso kosarku, neka daju loptu u ruke Batleru pa sta ko ponese. Grejm i Nwora eventualno da cekaju na 3 neki pas 2
GameChanger Posted Tuesday at 08:09 PM Posted Tuesday at 08:09 PM Treba biti spreman na kradju u skucaju da ostane egal... Nece ovi tek tako dati da izgube na premijeri kuci. Fokusirani smo i okej delujemo, za nesto vise mora da krene sut 1 1
Nini3112 Posted Tuesday at 08:10 PM Posted Tuesday at 08:10 PM Just now, GameChanger said: Treba biti spreman na kradju u skucaju da ostane egal... Nece ovi tek tako dati da izgube na premijeri kuci. Fokusirani smo i okej delujemo, za nesto vise mora da krene sut Nece,odrace nas vec u trecoj sudije,nece dozvoliti gustu zavrsnicu
Žilee Posted Tuesday at 08:11 PM Posted Tuesday at 08:11 PM Kodi mora da smanji pod hitno trojke i kad pogadja a tek kad ne pogadja,vise nam treba njegova jedna asistencija nego 1 njegova trojka. Ima ko tu trojku da sutne pre njega
suptil Posted Tuesday at 08:11 PM Posted Tuesday at 08:11 PM 1 minute ago, GameChanger said: Treba biti spreman na kradju u skucaju da ostane egal... Nece ovi tek tako dati da izgube na premijeri kuci. Fokusirani smo i okej delujemo, za nesto vise mora da krene sut Ispod 50 posto sutiramo za dva. Bas mizerno.
Bejn Posted Tuesday at 08:12 PM Posted Tuesday at 08:12 PM Čini mi se da do pauze nismo igrali ovako nakazznu košarku. Jel to Saša implementirao svoje ideje dok je bila pauza? 1
Diogen Posted Tuesday at 08:13 PM Posted Tuesday at 08:13 PM Kalina… ne znam više šta i dokle… on je u tunelu i ne nazire se svetlo… Nadam se da će Nwora doneti nešta na teren u drugom poluvremenu, užasnih 20 minuta… Više Butlera,manje Kaline, i nikako da Graham “upali”, već nekoliko utakmica samo vergla… Zadovoljan sam, dobro se držimo obzirom koliko nas je, protiv koga, i gde igramo. Sudije već uzeli aktivno učešće u utakmici, makar 3 skandalozne odluke do sad. Ako ništa, rešiće nas oni ličnim greškama. Ako ova ekipa ne daj Bože osvoji EL, prestajem da je pratim. Odvratno mi je sve u vezi sa njima, koliko i sa PSG-om u Champions League…
wing Posted Tuesday at 08:13 PM Posted Tuesday at 08:13 PM (edited) 2 minutes ago, suptil said: Ispod 50 posto sutiramo za dva. Bas mizerno. verovatno smo top3 ekipa u EL po broju zicera koji su nam, ničim izazvane, izašli iz koša. Edited Tuesday at 08:14 PM by wing
Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 08:15 PM Posted Tuesday at 08:15 PM Just now, Webad said: Davidovac startuje. Puu Bolje sad nego u 4/4 ako bas mora
texas Posted Tuesday at 08:16 PM Posted Tuesday at 08:16 PM Kad vidim itudisa i sarunasa, ponasanja tokom tekme i izjave, kao da ih je pravio isti cale, zlikovac i prilicno los lik. 1
wing Posted Tuesday at 08:16 PM Posted Tuesday at 08:16 PM bude fino ako i treći frtalj izguramo opet ovako na posed razlike...
Issey Posted Tuesday at 08:18 PM Posted Tuesday at 08:18 PM (edited) Batler bi mi igrao po 30 minuta. Edited Tuesday at 08:19 PM by Issey
Shunsuke Nakamura Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM Mora čovjek da bude lider. Ubjedljivo najbolji igrač. 3
NMX Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM Brate Itudise zaista ne seri, faul u napadu ko vrata
rodriguez Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM 6 minutes ago, Nini3112 said: Nece,odrace nas vec u trecoj sudije,nece dozvoliti gustu zavrsnicu a ni brat ofer ne prepušta ništa slučaju, šunja se tokom prekida oko klupe hapoela u sakou na kome se nazire budža od koverti, za koga - videćemo mislim da u cilju zaštite mentalnog zdravlja neću gledati drugo poluvreme, naročito dok moj omiljeni EL tim ove sezone šuri pravoslavnu braću u pireju. mada ni tamo nije idealno suđenje, možda je ovo taj dan ujedinjene sudijske retardacije.
Recommended Posts