Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nas remeti sto je na terenu uglavnom jedan ball handler,deluje mi napad pitkije i tecnije sa Devonteom i Batlerom zajedno,nego sa Kodijem i Nworom...videcemo,Kalina u kanalu bas ,mora da se trgne nista nam me donosi,ali mu verujem,5 asista za poluvreme je kriminal,to sto pre mora da se menja

Posted
Just now, Todo said:

Ono je bio incident

Ostaje nam samo nada da nije, od njega i od Batlera nam moze zavisiti uspeh ove sezone, ako budu na dobrom nivou mase sanse da odemo sto dalje rastu

• Like 1
Posted (edited)

Skaču ,mašu rukama i bune se non stop a imaju top suđenje.

Mada se moglo i očekivati da će tako i biti.Prva utakmica ove ekipe u EL u Izraelu.

Mada ako sudije žele da ih smire pljusneš tehničke i smiriš ove bundzije.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 1
Posted
Just now, GameChanger said:

Treba biti spreman na kradju u skucaju da ostane egal... Nece ovi tek tako dati da izgube na premijeri kuci.

Fokusirani smo i okej delujemo, za nesto vise mora da krene sut

Nece,odrace nas vec u trecoj sudije,nece dozvoliti gustu zavrsnicu

Posted

Kodi mora da smanji pod hitno trojke i kad pogadja a tek kad ne pogadja,vise nam treba njegova jedna asistencija nego 1 njegova trojka. Ima ko tu trojku da sutne pre njega

Posted
1 minute ago, GameChanger said:

Treba biti spreman na kradju u skucaju da ostane egal... Nece ovi tek tako dati da izgube na premijeri kuci.

Fokusirani smo i okej delujemo, za nesto vise mora da krene sut

Ispod 50 posto sutiramo za dva. Bas mizerno. 

Posted

Kalina… ne znam više šta i dokle… on je u tunelu i ne nazire se svetlo…

Nadam se da će Nwora doneti nešta na teren u drugom poluvremenu, užasnih 20 minuta…

Više Butlera,manje Kaline, i nikako da Graham “upali”, već nekoliko utakmica samo vergla… 

Zadovoljan sam, dobro se držimo obzirom koliko nas je, protiv koga, i gde igramo. Sudije već uzeli aktivno učešće u utakmici, makar 3 skandalozne odluke do sad. Ako ništa, rešiće nas oni ličnim greškama.

Ako ova ekipa ne daj Bože osvoji EL, prestajem da je pratim. Odvratno mi je sve u vezi sa njima, koliko i sa PSG-om u Champions League…

Posted (edited)
2 minutes ago, suptil said:

Ispod 50 posto sutiramo za dva. Bas mizerno. 

verovatno smo top3 ekipa u EL po broju zicera koji su nam, ničim izazvane, izašli iz koša.

Edited by wing
Posted
6 minutes ago, Nini3112 said:

Nece,odrace nas vec u trecoj sudije,nece dozvoliti gustu zavrsnicu

a ni brat ofer ne prepušta ništa slučaju, šunja se tokom prekida oko klupe hapoela u sakou na kome se nazire budža od koverti, za koga - videćemo

mislim da u cilju zaštite mentalnog zdravlja neću gledati drugo poluvreme, naročito dok moj omiljeni EL tim ove sezone šuri pravoslavnu braću u pireju. mada ni tamo nije idealno suđenje, možda je ovo taj dan ujedinjene sudijske retardacije.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...