Devla Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Devla said: 4 minutes ago, Filbi said: Kako nas vozaju u metar u reketu kao volove Just now, Devla said: 4 minutes ago, Filbi said: Kako nas vozaju u metar u reketu kao volove
K.Dot Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Rezultat odličan. Ne svidja mi se mnogo ova iso košarka ali to nam je što nam je.
Todo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ovi sviraju faul u napadu i pre kontakta. Kao utrenirani.
TB Told Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Sinnerman said: Nwora je baš očajan danas. Mislim da večeras nije odigrao ni minut na 3. Protiv Partizana je najbolji bio u petorci sa CMM i Batlerom.
Todo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Gledajući ovaj i prošli meč, faul u napadu nema pravila,već kako dune nekom taj meč 3
K.Dot Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jbt vidi kako ima EL sudija koje znaju šta je faul u napadu. 1
Thor Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Todo said: Ovi sviraju faul u napadu i pre kontakta. Kao utrenirani. Perez i Peruga nisu bili na taj trening očigledno 1
srlepajce Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ja ne znam sta ocekujete jos od Kodija On nas jos i drzi uz performans Batlera i sekvencu Semija 6
vinogradskaopera Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kalina moze na tusiranje, realno danas nema sta da trazi i vidi se da je nervozan
Issey Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Thor said: Faul od koga????? Niko ga pipnuo nije...
K.Dot Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mislim da i za nas a i za Kalinu bilo najbolje kada bi dobio jedno 3 utakmice zabrane igranja EL i ABA. 2
Bejn Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Srećom ode Kalina na klupu. Sad će Batler na 2 a Nwora na 3. Možda i bude nešto od toga.
DijametralnoSuprotan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Uh bacio sam oko malo na statistiku, kad bi se to gledalo vrv bi trebalo da bude 15+ za Hapoel ali tu smo. Da bi dobili ovde treba nam neka serija ludackih trojki i da ovi malo krenu da soliraju. Ne deluje to kao realna situacija. 1
vinogradskaopera Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kolko losi napadi, ko uzme loptu tapka 20 sekundi i nesto iskreira
Recommended Posts