Molina23 Posted December 16 Posted December 16 Aha ovo je faul u napadu Jebem li vam sve u pičku plaćenu 3
Petkovic Miroslav97 Posted December 16 Posted December 16 Ne mora baš sa Brajantom da udvajano jebemu miša
Shunsuke Nakamura Posted December 16 Posted December 16 Nije ovo faul Semija. Ajde ono Grejem što je uradio ali ovo nije.
Nini3112 Posted December 16 Posted December 16 Ako je ovo faul u napadu ja ne znam,krecu sudije debilne da kradu 3
Todo Posted December 16 Posted December 16 Čim krene da sere Itudis, odmah sraman faul u napadu Odzeleja
Thor Posted December 16 Posted December 16 Pretera ga nabildovani Difala Jebenj Ilajdža, gde nas vidi tu nas satre
Gudura Posted December 16 Posted December 16 Kakvi klosari, dva klasicna faula odbrane, a oni sviraju faule u napadu i preokret
Žilee Posted December 16 Posted December 16 Elajdza nije ni stigao da se postavi ovi vec sude faul u napadu,cist faul odbrane.Skupljanje sa Elajdze mi nejasno?
JPM Posted December 16 Posted December 16 Just now, Ivo.Srbija said: Kako stoka sudi bezobrazno Ovo Ojeleyevo nije faul. 3
fradler Posted December 16 Posted December 16 Težak bezobrazluk je ovaj faul u napadu Semija. Mnogo prostora za Brajanta, jbg. 1
Bejn Posted December 16 Posted December 16 Da odmeni Kodija 2x5 minuta, Grejm je odličan. Svaka čast...
Shunsuke Nakamura Posted December 16 Posted December 16 Šta rade ovi ljudi? Dajemo Brajantu da šutira kao da je na treningu.
Recommended Posts