Molina23 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Aha ovo je faul u napadu Jebem li vam sve u pičku plaćenu 3
Petkovic Miroslav97 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ne mora baš sa Brajantom da udvajano jebemu miša
Shunsuke Nakamura Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nije ovo faul Semija. Ajde ono Grejem što je uradio ali ovo nije.
Nini3112 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ako je ovo faul u napadu ja ne znam,krecu sudije debilne da kradu 3
Todo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Čim krene da sere Itudis, odmah sraman faul u napadu Odzeleja
Thor Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Pretera ga nabildovani Difala Jebenj Ilajdža, gde nas vidi tu nas satre
Gudura Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kakvi klosari, dva klasicna faula odbrane, a oni sviraju faule u napadu i preokret
Žilee Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Elajdza nije ni stigao da se postavi ovi vec sude faul u napadu,cist faul odbrane.Skupljanje sa Elajdze mi nejasno?
JPM Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Ivo.Srbija said: Kako stoka sudi bezobrazno Ovo Ojeleyevo nije faul. 3
fradler Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Težak bezobrazluk je ovaj faul u napadu Semija. Mnogo prostora za Brajanta, jbg. 1
Bejn Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Da odmeni Kodija 2x5 minuta, Grejm je odličan. Svaka čast...
Petkovic Miroslav97 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Uvlačiti Motlija u piku, ne zna gde udara
Shunsuke Nakamura Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Šta rade ovi ljudi? Dajemo Brajantu da šutira kao da je na treningu.
mister-no Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kakva je ovo odbrana, svaki napad neko sam na trojci
Recommended Posts