Sector Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Butler jedino pozitivno što nam se dešava u zadnje vrijeme. 1
Žilee Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ogroman problem Izundu i Kalina po dva faula,mislim da ce morati Stefke jedno 5 minuta da dovije da samara bagru
Webad Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Davidovac mi na ovu ekipu dodje kao integrisana graficka kartica na ryzen 9, 64 giga ram... 1 1
Nini3112 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, Žilee said: Ogroman problem Izundu i Kalina po dva faula,mislim da ce morati Stefke jedno 5 minuta da dovije da samara bagru Izundu je bas ispao iz forme zbog povrede
suptil Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, Petkovic Miroslav97 said: Batleeereeeee 🔥🔥🔥🔥 Ozbiljno smo postavili utakmicu, imamo kako da se branimo, zna se sa koga se “skuplja” odbrana.. Možemo ovde 💪 Igramo uglavnom 1/5. Nvora pokusava u NBA stilu odmah 1 na 1 da igra. Busni smo ispod kosa.
Miki28 Lakers in 5 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Dje li su bila ova udvajanja prije neko vece? 3 1
mister-no Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, suptil said: Igramo uglavnom 1/5. Nvora pokusava u NBA stilu odmah 1 na 1 da igra. Busni smo ispod kosa. Mi bušni oni jaki pod košem
NMX Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ju ju ju kako je Devonte prepoznao sekund kad treba da udvoji bolhendlera 6
Shunsuke Nakamura Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Bravo za ova udvajanja na Blejkniju! On je sjajan ISO strijelac i ne treba mu dozvoliti da se razmaše. 4
DijametralnoSuprotan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Semi razbija. Savrseno koristimo mismeceve.
Petkovic Miroslav97 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, NMX said: Ju ju ju kako je Devonte prepoznao sekund kad treba da udvoji bolhendlera Mislim da je ovo do Saše, dobro smo ih skautirali. Samo sudije da ne jedu govna i dobijamo ovde. Da, semi odzeleeej!!! 💪💪
TB Told Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 minutes ago, Webad said: Davidovac mi na ovu ekipu dodje kao integrisana graficka kartica na ryzen 9, 64 giga ram... Može on da ima solidnu i ograničenu ulogu, ali mora da se pazi sa kim je u petorci.
Recommended Posts