Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
7 minutes ago, srlepajce said:

Nezgodne su ove aba utakmice

Oni naprzeni, jedna utakmica nedeljno

Mi cemo od petka do petka imati cak 4 :smiley26:

Igraju i oni FIBA LS doduse. EDIT pretece me kolega gore

Edited by Kosjan Willavić
Posted
4 minutes ago, rodriguez said:

kad bi mogao da vratim ono vreme kada su mučeni šakota u čarapama za vene i milan tomić dovodili premium šutere iz nižih ešalona grčke lige za kikiriki i semenke - panter, lorenco, bili beron, peperoglu i slično. ovo postaje nesnosno sa milionskim igračima tipa grahama za koje su ovi srbski prangijato solisti čista elita ubica.

cekaj ti stvarno mislis da su lorenzo pravo iz nba i legenda stratos igrali za kikiriki?

Posted
2 minutes ago, srlepajce said:

Ok nisam znao

Svakako nije humano igrati petak-nedelja-utorak sa sve putovanjem 

Nije al je i lepo kad legne 20, 30, 40, 50 i više ijlade evrića svakog meseca. :smiley53: :classic_biggrin:

Posted (edited)
3 minutes ago, NikadProtivKaline said:

cekaj ti stvarno mislis da su lorenzo pravo iz nba i legenda stratos igrali za kikiriki?

u odnosu na batlera i grahama, da.

naravno sve zavisi kako definišemo kikiriki..... i kako definišemo NBA, lorenzo je došao u zvezdu iz gvangđoa u kini a pre toga igrao G ligu. 

stratos je završavao karijeru.

Edited by rodriguez
Posted (edited)
14 minutes ago, rodriguez said:

u odnosu na batlera i grahama, da.

naravno sve zavisi kako definišemo kikiriki..... i kako definišemo NBA, lorenzo je došao u zvezdu iz gvangđoa u kini a pre toga igrao G ligu. 

stratos je završavao karijeru.

igrali su za, u to vreme, dobre pare

nisu plate kosarkasa jedina stvar na svetu koja je dezivela veliku inflaciju

da, u relativnim vrednostima, batler i grejem danas kostaju vise nego sto su tada stratos i lorenzo

ali razlika uopste nije takva kakvom je ti predstavljas

zabodi ispod radara koji igraju za kikiriki  - zo i stratos jbt

zabodi su bili beron i mo faje

od kojih je ovaj prvi i posle kkcz napravio respektabilnu EL karijeru, dok mo bas i nije

i to je bilo sve u odnosu na tadasnje takmicenje i ambicije kluba, kao i situaciju u neposrednom okruzenju

Edited by NikadProtivKaline
Posted
4 minutes ago, NikadProtivKaline said:

zabodi su bili beron i mo faje

od kojih je ovaj prvi i posle kkcz napravio respektabilnu EL karijeru, dok mo bas i nije

Mo je bio i u godinama, teško je bilo očekivati da kasnije zabode bolji ugovor. Inače gotivan lik, prva sezona kod nas mu je bila odlična.

• Like 1
Posted

Kakva žalost od igre ovog Grejema?

Kažu kida na treninzima.Jel na individualnim?

Baš loše organizuje napade.Tropi vreme zabija se pod koš ,daje koske pred kraj napada,loše odluke generalno.

Baš sam od njega očekivao da kida.

Posted
3 minutes ago, Zadnji vezni said:

Baš loše organizuje napade.Tropi vreme zabija se pod koš ,daje koske pred kraj napada,loše odluke generalno.

Hoce tako kada malo po malo si povredjen.Jbg.

Posted
2 minutes ago, Zadnji vezni said:

Odbranu je ovu utakmicu pokidao bas. Non stop je u telu protivnika i ne da igracu da primi lako loptu. Sto se napada tice moguce da je bas zbog toga slabiji.

Posted

Trudi se Grejem, ali je baš zarđao i u upitnom je fizičkom stanju. Ako ne namesti šut, nećemo se usrećiti s njim. Ako ga namesti, mogao bi da bude x faktor.

U svakom slučaju, makar defanzivno je evidentan apgrejd u odnosu na Jaga.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...