JPM Posted Friday at 08:55 PM Posted Friday at 08:55 PM U zadnjih par minuta samo komentare ovde citam. Najnezahvalnija, najbednija publika na svetu. Pobedili nas ljudi posteno. 7 1 3 1
Nini3112 Posted Friday at 08:56 PM Posted Friday at 08:56 PM Sasa izgubio utakmicu Kasnio sa izmenama stalno 2
K.Dot Posted Friday at 08:56 PM Posted Friday at 08:56 PM Celu 4/4 se igra u garbidz tajmu, valjda je to neki rekord.
Teleći sač Posted Friday at 08:56 PM Posted Friday at 08:56 PM Vece kad prosto nista ne ide od ruke. Bice to bolje u sledecoj utakmici. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Friday at 08:57 PM Posted Friday at 08:57 PM 1 minute ago, JPM said: U zadnjih par minuta samo komentare ovde citam. Najnezahvalnija, najbednija publika na svetu. Pobedili nas ljudi posteno. A ko pricao o kradji? 3 1
YAO Posted Friday at 08:57 PM Posted Friday at 08:57 PM 1 minute ago, Nini3112 said: Sasa izgubio utakmicu Kasnio sa izmenama stalno Mislim da je vise kasnio sa time outom
Zadnji vezni Posted Friday at 08:58 PM Posted Friday at 08:58 PM 1 minute ago, JPM said: U zadnjih par minuta samo komentare ovde citam. Najnezahvalnija, najbednija publika na svetu. Pobedili nas ljudi posteno. A šta je tvoj problem ?Jel neko rekao da su nas pokrali? Što volite da pametujete. 3 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted Friday at 08:58 PM Posted Friday at 08:58 PM Закључај се у халу и док свако не да по 500 везаних бацања, не излази, у мајчину. 1
Issey Posted Friday at 08:58 PM Posted Friday at 08:58 PM Trebalo je Batleru dati više minuta. Ako misli da ga razigra...
JPM Posted Friday at 08:59 PM Posted Friday at 08:59 PM Just now, Miki28 Lakers in 5 said: A ko pricao o kradji? Na pocetku da. Posle toga regularno. Ovo u drugom poluvremenu bez ikakve greske sudija.
Filbi Posted Friday at 08:59 PM Posted Friday at 08:59 PM E moj Kalina ko te učio da pomažeš sa prvog pasa
Diogen Posted Friday at 08:59 PM Posted Friday at 08:59 PM Šut iz igre 38 %, za 3 poena 13 % 3/23 + milion gluposti od početka do kraja. Dobro smo i bili u igri 35 minuta… Motaj kablove i nazad na trening.
Nini3112 Posted Friday at 09:00 PM Posted Friday at 09:00 PM Just now, Filbi said: E moj Kalina ko te učio da pomažeš sa prvog pasa Celu utakmicu to radi,ne znam koji mu je djavo
HAMMER Posted Friday at 09:00 PM Posted Friday at 09:00 PM bukvalno bih menjao celu nasu spoljnu liniju za bruzielu. 1 2
Zadnji vezni Posted Friday at 09:01 PM Posted Friday at 09:01 PM Šta znači vrhunski trener. Čovek nas je odvalio.Opak je Paskval 1
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 09:01 PM Posted Friday at 09:01 PM 3 minutes ago, BattleBender said: Paskval je bas razbio Obradovica Masakrirao ga. Imali smo 10 dana da se spremimo a izgledali smo kao da smo se juce skupili. Izgubljene lopte, uspeli smo da ubacimo samo 4 trojke. Generalno neprepoznatljivi. 1
BattleBender Posted Friday at 09:02 PM Posted Friday at 09:02 PM Kakav buljas je CMM ovaj mec. Budzi stats sad jebem te. Ceo mec cedi drivi i cedi loptu. On i Butler su nam ugusili svaki napad 1
MrTripleDouble Posted Friday at 09:02 PM Posted Friday at 09:02 PM Vek nam se vraca za ovo horsko skandiranje puta barsa, a maloumnici sa tribina nikako da shvate da to ne donosi nista dobro njihovom klubu 😀 1
Filbi Posted Friday at 09:02 PM Posted Friday at 09:02 PM Bruka je odigrati ovakav meč sa toliko gluposti u Beogradu, nekako je i na egalu delovalo da ćemo opet zasrati sa nekom glupošću, trošimo kredite...
Zadnji vezni Posted Friday at 09:04 PM Posted Friday at 09:04 PM Sa ovakvim procentima i ovolikim brojem gluposti teško je dobiti i Zadar a kamoli Barsu sa Paskvalom. Šta smo radili ovih dana nije mi jasno.Grejem i Batler ne da nisu implementirani u ekipu nego deluju kao pali sa Marsa još uvek. Sad ide serija teških utakmica. 1
Recommended Posts