Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kalina zove Grejema da izvede loptu koji daje Monekeu da pretrci teren za 5s, umesto bekova. Totalno je mozgom van utakmice. 3
Giorgio II Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Barselona može da zahvali Kalini a malo i Čimi za gomilu gluposti zbog kojih još uvek vodi
YAO Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mnogo smo dugacka klupa i mnogo svi treba da dobiju minute. Treba igrati sa 8 igraca 1
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako je ovo ta utakmica gde cemo biti glupi 40 minuta, jbg. Bas malo pametnih poteza i odlika i jos i dobar rezultat 1
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odvratnu utakmicu igramo, ne znam kako još uvek imamo aktivan rezultat. Još dva-tri brainfarta i ode ovo niz vodu.
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne verujem šta smo mi radili dva napada kad smo trebali da provedemo??? Kakvi amaterski potezi i neke neverovatno glupe odluke.
Leo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kalinic nece da izvede loptu i zove plejmejkera da je izvede, da bi on ili Moneke preneli preko pola
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, quentin said: Što ne proba sa Dedom? Kontam da je fizicki nespreman jos uvek.
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisam skoro video da par igrača zakolje sopstvenu ekipu ovako kao što su to uradili Kalina i Moneke. Puštati im u narednim danima da gledaju pre svakog treninga. 1
Diogen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa jbt pored sva ball handlera sa dobrim šutom za 3 na terenu u zadnjem napadu nama loptu prevodi i troši zadnjih 5 sekundi četvrtine Moneke koji na kraju izgubi još jednu loptu. Celu utakmicu sabotiramo sami sebe. Da samo sakupimo 5 minuta koncentracije lomimo ovo, i pored svih gluposti koje smo napravili tu smo, ali večeras niko od naših igrača nije došao na utakmicu sa mozgom izgleda…
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U grob će me ovaj raspali bezveznjak Brizuela oterati... 2
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hahaha, da li je reealan ovaj Brizeula, pa serem ti se u ruke, preuzeo od Klajburna 1
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne vredi, poremetili su nas, a i mi smo sami sebe... Ne bi dobili do prekosutra da se igra...
Recommended Posts