fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mogao bi da odmori Kalinu, baš mu se ne igra ovo. Daj tog Škobalja ili Stojkovića.
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Semi je trenutno najbolje 3D krilo u Evropi. Ako oćeš igrača baš svedenog na tako neku ulogu, trenutno teško da ima boljeg. 2
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Јебига, поломимо се да стигнемо и онда оваква секвенца Миљеновића. Ko da mu je prvi put da ovo radi. I u Dubaiju je isto imao sekvencu u prva 4 minuta, pa ga više nije uvodio. Ali mlad je 24 g, naučiće 1
3x3cz Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Nisi mi odgovorio. Za sta se igraju utakmice? Ako cemo da se plasimo povreda, bolje ne igrati. Valensija je u petak. Igramo da izgubimo da mozes pljuvati po treneru i igracima. 2
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Uvek branim Miljena ali ovo je bio Plavsa momenat u prajmu jbga
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, 3x3cz said: Igramo da izgubimo da mozes pljuvati po treneru i igracima. Svasta.
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kriminalna odbrana kao i skok. Ja mislim da su više motivisani na treningu nego u pojedinim ABA utakmicama.
Issey Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ima kredita Kodi. Ne treba da igra mnogo, koji kurac ima Jaga... 1
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Je li moguće da protestuju na ovo? Kao da prvi put igraju košarku. 2
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Shunsuke Nakamura said: Je li moguće da protestuju na ovo? Kao da prvi put igraju košarku. Gledace da li je udarila u tablu ispod nivoa obruca.
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Plavsa ce pogine ovako. Odletece u publiku. Brate pola metra si visi, ne treba ti da skaces!!! 1
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Odeeee Plavsa Al ga izvozao Samo malo stisneš R1 i Plavša ostaje ukopan.
Recommended Posts