Zadnji vezni Posted November 11 Posted November 11 Yago nas direktno sahranio. I sudijama da ne govorim. Jedna ozbiljna pljačka sa predumišljajem 2
NMX Posted November 11 Posted November 11 Zao mi Izundua ko da mi se rod rodjeni povredio a vi se cigani igrajte menadzera, dovodite odvodite i smenjujte. ako karma postoji, vraca nam sa kamatom. 10
Saxon01 Posted November 11 Posted November 11 (edited) Odvratni su , najjodvratniji, treba ih odvaliti u beogradu. Katastrofalno pripremljena utakmica. 100 poena primiti od ovih.... BLAM. Edited November 11 by Saxon01
DijametralnoSuprotan Posted November 11 Posted November 11 Just now, Miki28 Lakers in 5 said: 8 povreda, nevjerovatno. Imamo najvise povreda u EL, i sto je najgore najvise povreda najbitnijih i najboljih igraca. Nisu to neki random igraci poput Yaga, Plavsica, Dobrica
Nini3112 Posted November 11 Posted November 11 Sve okej,bravo momcima jbg,bez Cime nije moglo ali imam samo jedno pitanje,zasto se stalno klupira Butler,stedis ga u ABA da bi ti ovde igrao 5 minuta? 2
Kosjan Willavić Posted November 11 Posted November 11 Spremite se za Plavsa sou od 15 minuta sa Monakom 1
Borky Posted November 11 Posted November 11 1 minute ago, NMX said: Zao mi Izundua ko da mi se rod rodjeni povredio a vi se cigani igrajte menadzera, dovodite odvodite i smenjujte. ako karma postoji, vraca nam sa kamatom. Tako je! Navijaci su krivi za povrede a ne onaj ko brine o njima! 🤣🤣🤣 9
NikadProtivKaline Posted November 11 Posted November 11 imaju 15of skokova, mi 13def ukupno 10sk vise tuzno 5
Disfruto Posted November 11 Posted November 11 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Imamo najvise povreda u EL, i sto je najgore najvise povreda najbitnijih i najboljih igraca. Nisu to neki random igraci poput Yaga, Plavsica, Dobrica pa nisu to nesrecni slucajevi nego najgori med tim u evropi 11
DijametralnoSuprotan Posted November 11 Posted November 11 1 minute ago, NMX said: vraca nam sa kamatom. To pricamo mesecima, kad se vrati ovaj, kad se vrati onaj. A igraci samo nestaju a stari se ne vracaju. Lazu nas sa svih strana, skivaju se informacije, odlazu se povratci. 1 1
Jelencom Posted November 11 Posted November 11 Samo se nadam da Izundu i Moneke nisu teze povrijedjeni, a poraz ko poraz, jedan od mnogih . Bice vise pobjeda 4 1
NikadProtivKaline Posted November 11 Posted November 11 odakle plavsi ovo za ozbiljnu povredu prepone monekea?
Saxon01 Posted November 11 Posted November 11 (edited) 1 minute ago, NikadProtivKaline said: imaju 15of skokova, mi 13def ukupno 10sk vise tuzno Bruka i sramota. Stvar volje. Dobili nas na volju. Mi dosli turisticki. Sudije idioti. Edited November 11 by Saxon01 4
Cavani Posted November 11 Posted November 11 Ne sme novi Projekat EL da veze 5 poraza, po svaku cenu. 2
BriJones Posted November 11 Posted November 11 (edited) Izgubili smo tačno onda kada je govno sudilo nepostojeći faul Kalini koji je pre toga vezao poene, ukradenu i asistenciju.. i mi bili u ozbiljnom naletu. Pa ovo bi i ovako sakati dobili da nije ove bande!!! Edited November 11 by BriJones 1
Issey Posted November 11 Posted November 11 Izundu neće videti teren bar mesec dana, ono je delovalo baš ozbiljno... 1
Markoss Posted November 11 Posted November 11 Kakva sudijska trojka. Ovi turnir u trecoj gimnaziji ne bi smeli da sude. Veze sa zivotom nemaju, nula osecaja. 7 1
nunilo Posted November 11 Posted November 11 3 minutes ago, Nini3112 said: Sve okej,bravo momcima jbg,bez Cime nije moglo ali imam samo jedno pitanje,zasto se stalno klupira Butler,stedis ga u ABA da bi ti ovde igrao 5 minuta? Prost razlog, napuni se penalima za minut.
DijametralnoSuprotan Posted November 11 Posted November 11 Znaci ovim novim povredama, vise minuta za Plavsica i vise minuta za Dedu, Yaga i Dobrica. Dobro je da imamo zalihu brzo ce u egal ovo. 1
Recommended Posts