Zadnji vezni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Yago nas direktno sahranio. I sudijama da ne govorim. Jedna ozbiljna pljačka sa predumišljajem 2
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zao mi Izundua ko da mi se rod rodjeni povredio a vi se cigani igrajte menadzera, dovodite odvodite i smenjujte. ako karma postoji, vraca nam sa kamatom. 9
Saxon01 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Odvratni su , najjodvratniji, treba ih odvaliti u beogradu. Katastrofalno pripremljena utakmica. 100 poena primiti od ovih.... BLAM. Edited 5 hours ago by Saxon01
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: 8 povreda, nevjerovatno. Imamo najvise povreda u EL, i sto je najgore najvise povreda najbitnijih i najboljih igraca. Nisu to neki random igraci poput Yaga, Plavsica, Dobrica
Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sve okej,bravo momcima jbg,bez Cime nije moglo ali imam samo jedno pitanje,zasto se stalno klupira Butler,stedis ga u ABA da bi ti ovde igrao 5 minuta? 2
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Spremite se za Plavsa sou od 15 minuta sa Monakom 1
Borky Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, NMX said: Zao mi Izundua ko da mi se rod rodjeni povredio a vi se cigani igrajte menadzera, dovodite odvodite i smenjujte. ako karma postoji, vraca nam sa kamatom. Tako je! Navijaci su krivi za povrede a ne onaj ko brine o njima! 🤣🤣🤣 8
NikadProtivKaline Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago imaju 15of skokova, mi 13def ukupno 10sk vise tuzno 5
Disfruto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Imamo najvise povreda u EL, i sto je najgore najvise povreda najbitnijih i najboljih igraca. Nisu to neki random igraci poput Yaga, Plavsica, Dobrica pa nisu to nesrecni slucajevi nego najgori med tim u evropi 10
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, NMX said: vraca nam sa kamatom. To pricamo mesecima, kad se vrati ovaj, kad se vrati onaj. A igraci samo nestaju a stari se ne vracaju. Lazu nas sa svih strana, skivaju se informacije, odlazu se povratci. 1 1
Jelencom Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Samo se nadam da Izundu i Moneke nisu teze povrijedjeni, a poraz ko poraz, jedan od mnogih . Bice vise pobjeda 4 1
NikadProtivKaline Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago odakle plavsi ovo za ozbiljnu povredu prepone monekea?
Saxon01 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 minute ago, NikadProtivKaline said: imaju 15of skokova, mi 13def ukupno 10sk vise tuzno Bruka i sramota. Stvar volje. Dobili nas na volju. Mi dosli turisticki. Sudije idioti. Edited 5 hours ago by Saxon01 4
Cavani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne sme novi Projekat EL da veze 5 poraza, po svaku cenu. 2
BriJones Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Izgubili smo tačno onda kada je govno sudilo nepostojeći faul Kalini koji je pre toga vezao poene, ukradenu i asistenciju.. i mi bili u ozbiljnom naletu. Pa ovo bi i ovako sakati dobili da nije ove bande!!! Edited 5 hours ago by BriJones 1
Issey Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Izundu neće videti teren bar mesec dana, ono je delovalo baš ozbiljno... 1
Markoss Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakva sudijska trojka. Ovi turnir u trecoj gimnaziji ne bi smeli da sude. Veze sa zivotom nemaju, nula osecaja. 7 1
nunilo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Nini3112 said: Sve okej,bravo momcima jbg,bez Cime nije moglo ali imam samo jedno pitanje,zasto se stalno klupira Butler,stedis ga u ABA da bi ti ovde igrao 5 minuta? Prost razlog, napuni se penalima za minut.
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Znaci ovim novim povredama, vise minuta za Plavsica i vise minuta za Dedu, Yaga i Dobrica. Dobro je da imamo zalihu brzo ce u egal ovo. 1
Recommended Posts