Zadnji vezni Posted Tuesday at 05:54 PM Posted Tuesday at 05:54 PM Yago nas direktno sahranio. I sudijama da ne govorim. Jedna ozbiljna pljačka sa predumišljajem 2
NMX Posted Tuesday at 05:54 PM Posted Tuesday at 05:54 PM Zao mi Izundua ko da mi se rod rodjeni povredio a vi se cigani igrajte menadzera, dovodite odvodite i smenjujte. ako karma postoji, vraca nam sa kamatom. 9
Saxon01 Posted Tuesday at 05:55 PM Posted Tuesday at 05:55 PM (edited) Odvratni su , najjodvratniji, treba ih odvaliti u beogradu. Katastrofalno pripremljena utakmica. 100 poena primiti od ovih.... BLAM. Edited Tuesday at 05:56 PM by Saxon01
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 05:55 PM Posted Tuesday at 05:55 PM Just now, Miki28 Lakers in 5 said: 8 povreda, nevjerovatno. Imamo najvise povreda u EL, i sto je najgore najvise povreda najbitnijih i najboljih igraca. Nisu to neki random igraci poput Yaga, Plavsica, Dobrica
Issey Posted Tuesday at 05:56 PM Posted Tuesday at 05:56 PM Sad smo osuđeni na Plavšića, horor u najavi... 1
Nini3112 Posted Tuesday at 05:56 PM Posted Tuesday at 05:56 PM Sve okej,bravo momcima jbg,bez Cime nije moglo ali imam samo jedno pitanje,zasto se stalno klupira Butler,stedis ga u ABA da bi ti ovde igrao 5 minuta? 2
Kosjan Willavić Posted Tuesday at 05:56 PM Posted Tuesday at 05:56 PM Spremite se za Plavsa sou od 15 minuta sa Monakom 1
Borky Posted Tuesday at 05:56 PM Posted Tuesday at 05:56 PM 1 minute ago, NMX said: Zao mi Izundua ko da mi se rod rodjeni povredio a vi se cigani igrajte menadzera, dovodite odvodite i smenjujte. ako karma postoji, vraca nam sa kamatom. Tako je! Navijaci su krivi za povrede a ne onaj ko brine o njima! 🤣🤣🤣 9
NikadProtivKaline Posted Tuesday at 05:57 PM Posted Tuesday at 05:57 PM imaju 15of skokova, mi 13def ukupno 10sk vise tuzno 5
Disfruto Posted Tuesday at 05:57 PM Posted Tuesday at 05:57 PM 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Imamo najvise povreda u EL, i sto je najgore najvise povreda najbitnijih i najboljih igraca. Nisu to neki random igraci poput Yaga, Plavsica, Dobrica pa nisu to nesrecni slucajevi nego najgori med tim u evropi 11
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 05:57 PM Posted Tuesday at 05:57 PM 1 minute ago, NMX said: vraca nam sa kamatom. To pricamo mesecima, kad se vrati ovaj, kad se vrati onaj. A igraci samo nestaju a stari se ne vracaju. Lazu nas sa svih strana, skivaju se informacije, odlazu se povratci. 1 1
Jelencom Posted Tuesday at 05:57 PM Posted Tuesday at 05:57 PM Samo se nadam da Izundu i Moneke nisu teze povrijedjeni, a poraz ko poraz, jedan od mnogih . Bice vise pobjeda 4 1
NikadProtivKaline Posted Tuesday at 05:58 PM Posted Tuesday at 05:58 PM odakle plavsi ovo za ozbiljnu povredu prepone monekea?
Saxon01 Posted Tuesday at 05:58 PM Posted Tuesday at 05:58 PM (edited) 1 minute ago, NikadProtivKaline said: imaju 15of skokova, mi 13def ukupno 10sk vise tuzno Bruka i sramota. Stvar volje. Dobili nas na volju. Mi dosli turisticki. Sudije idioti. Edited Tuesday at 05:59 PM by Saxon01 4
Cavani Posted Tuesday at 05:58 PM Posted Tuesday at 05:58 PM Ne sme novi Projekat EL da veze 5 poraza, po svaku cenu. 2
BriJones Posted Tuesday at 05:59 PM Posted Tuesday at 05:59 PM (edited) Izgubili smo tačno onda kada je govno sudilo nepostojeći faul Kalini koji je pre toga vezao poene, ukradenu i asistenciju.. i mi bili u ozbiljnom naletu. Pa ovo bi i ovako sakati dobili da nije ove bande!!! Edited Tuesday at 06:08 PM by BriJones 1
K.Dot Posted Tuesday at 05:59 PM Posted Tuesday at 05:59 PM Evo ga Batler u garbidz tajmu, zato je i doveden.
Issey Posted Tuesday at 05:59 PM Posted Tuesday at 05:59 PM Izundu neće videti teren bar mesec dana, ono je delovalo baš ozbiljno... 1
Saxon01 Posted Tuesday at 05:59 PM Posted Tuesday at 05:59 PM 100 primljenih poena. Svaka cast Sale. Bravo momci .
K.Dot Posted Tuesday at 06:00 PM Posted Tuesday at 06:00 PM Večeras smo opet videli stari dobri Sferoball. 1 1
Markoss Posted Tuesday at 06:00 PM Posted Tuesday at 06:00 PM Kakva sudijska trojka. Ovi turnir u trecoj gimnaziji ne bi smeli da sude. Veze sa zivotom nemaju, nula osecaja. 7 1
nunilo Posted Tuesday at 06:01 PM Posted Tuesday at 06:01 PM 3 minutes ago, Nini3112 said: Sve okej,bravo momcima jbg,bez Cime nije moglo ali imam samo jedno pitanje,zasto se stalno klupira Butler,stedis ga u ABA da bi ti ovde igrao 5 minuta? Prost razlog, napuni se penalima za minut.
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 06:01 PM Posted Tuesday at 06:01 PM Znaci ovim novim povredama, vise minuta za Plavsica i vise minuta za Dedu, Yaga i Dobrica. Dobro je da imamo zalihu brzo ce u egal ovo. 1
Recommended Posts