Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, YAO said:

Odluka da covek kome su utakmice neophodne odmara zbog duplog kola totalno nelogicna

To samo može da znači da je u katastrofalnoj fizičkoj kondiciji. Ali opet ne kapiram da nije mogao da odigra 5 ili 6 minuta.

• Like 1
Posted

Nespreman igrač može biti spreman samo za povredu. Bolje odmor i polako da ulazi u ritam. Ne znam gde jebeno svi žurite. 

• Like 3
Posted (edited)
2 minutes ago, quentin said:

To samo može da znači da je u katastrofalnoj fizičkoj kondiciji. Ali opet ne kapiram da nije mogao da odigra 5 ili 6 minuta.

On je prošao kompletne pripreme sa Sunsima ali pitanje je koliko je trenirao od trenutka kad je saznao da je cutovan do potpisa za nas.

Edited by bodo
  • Like 2
Posted
5 minutes ago, YAO said:

Odluka da covek kome su utakmice neophodne odmara zbog duplog kola totalno nelogicna

Jesu, ali isto tako sledi duplo kolo, sa malo dužim putovanjem, tako da ima i logike da se odmori.

Posted

Hvatanje kondicije u takmicarskoj utakmici - solidan put do povrede.

Samo mi neki insekt ne da mira da nije odmor u pitanju

Ovaj klub me pravi na ludaka

conspiracy-theory.gif.aa32510352335a93395eab0d5002645b.gif

• Like 4
Posted
2 minutes ago, NMX said:

Hvatanje kondicije u takmicarskoj utakmici - solidan put do povrede.

Samo mi neki insekt ne da mira da nije odmor u pitanju

Ovaj klub me pravi na ludaka

conspiracy-theory.gif.aa32510352335a93395eab0d5002645b.gif

Буквално једино што ме теши је што је СК још увек полуреспектабилан што се информација тиче, ништа ме не би чудило.

• Like 1
Posted

Stvarno se nadam da će Saša vremenom strogo limitirati Mekintajerovu šutersku slobodu, previše napada nam propadne na njegovo ciglarenje gde su šanse da pogodi 3%.

• Like 1
Posted
1 minute ago, fradler said:

Stvarno se nadam da će Saša vremenom strogo limitirati Mekintajerovu šutersku slobodu, previše napada nam propadne na njegovo ciglarenje gde su šanse da pogodi 3%.

Meni najvise smeta kad pogodi trojku pa sledeci napad obavezno digne najdebilniju mogucu preko ruke.

• Like 1
Posted
Just now, tejlor said:

Meni najvise smeta kad pogodi trojku pa sledeci napad obavezno digne najdebilniju mogucu preko ruke.

Obavezno air ball bude

Posted (edited)

Имам осјећај да Семјуелу Џексону Оџелеју свака промашена трица буде у први обруч. 

Ево је!

Е трт... никако да преломимо

Edited by Big Ticket
Posted (edited)

За Мекинтајера је бар лако, ако му прве две не упадну, забранити му да шутира, осим ако је сам у хали.

Едит: таман да напишем после тројке Семија да се одвојисмо, кад мало морген.

Edited by Сандро Лаки Ђентиле
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...