Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, suptil said: Upropasti nas domaca osnova. Brazil?
Disfruto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izvesti 4 najgora igraca danas na pocetku 4. cetvrtine je za divljenje
Ječmendo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Čim krenu besmislene i beskonačne rotacije, piši propalo... 1
3x3cz Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Nini3112 said: Ponovo preko Davidovca Jos se nesto kao cudi
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo opet skocise na glavu Dedi i lagan kos.
Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Ajde crkli su ljudi. Makabi nas je uvukao u njihov ritam i to je to jbg.
Saxon01 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne kapiram ovoliko minuta indisponiranog Davidovca koji je igrac manje u odbrani. Mi ne postojimo u odbrani ! Uzasna utakmica , na nivou Sferopulovskih.
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne razumem ovo frosiranje Davidovca,jasno mi je da Izundu je los ali ovaj je jos gori 1
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mi ovo jedino da dobijemo ako se Makabi samoubije, sto im nije strano. Delujemo jako lose. Bas utakmica podseca na Sferovu protiv Bayerna.
Recommended Posts