DijametralnoSuprotan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Solidna prva cetvrtina. Steta za onaj zicer Odzeleja, sve ostalo ok. 2
Los_Pollos_Hermanos Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Добра четвртина, лијеп посао одрађен, без пуно грешака. Оно полагање је могло ући и ова 2 слободна на крају нису морала да се свирају. 1
Taki Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 minutes ago, Borky said: SK HD Jedino na tom mi nije pisalo sta je trenutno :) hvala 1
JPM Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Yago valjda kurcen faulirao igraca Asvela jer drugi kontakt se video nije
BattleBender Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Daj bre Miljenovica umesto ovog Jaga. Mucno je ovo gledati.
Webad Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Yago je vec mislima na copacabani...izadji napolje bre!!!
3x3cz Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Taki said: Jedino na tom mi nije pisalo sta je trenutno 🙂 hvala Kod mene bez komentatora, SK HD ali Hrv.
Henry Chinaski Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Issey said: Odžejej i Izundu tri puta gori, a vi opet o Jagu... Nisu 1
Recommended Posts