Crni Posted October 23 Posted October 23 Just now, JPM said: Cak nam je i sut odlican. Ali mi treba da im ne dozvoljavamo brz ritam, i da igramo sto vise pozicioni basket. Da!
Bode Posted October 23 Posted October 23 Yago potrosi 2/3 napada i uvodi ekipu u nervozu, to mi je najveca zamerka. Nadam se da cemo malo doci sebi na poluvremenu, jer igramo u njihovom ritmu. 1
bodo Posted October 23 Posted October 23 Centri nam nisu doneli ništa za ovo poluvreme. Nitko da se pridruži Nwori. CMM dobro počeo pa stao. Jago bukvalno neupotrebljiv. 2
Sector Posted October 23 Posted October 23 Yago nije baš ovoliko loš. Nešto se desilo sa momkom ali mi ga moramo poslati na tribine čim se steknu uslovi za to. 2
Bejn Posted October 23 Posted October 23 Potcenili smo ih prilično. Glavni razlog ovakve kriminalne igre. Mora ovo mnogo, mnogo ozbiljnije. Ne postoji nikakvo opravdanje da se ovakve utakmice gube. 1
Taki Posted October 23 Posted October 23 Mora neka promjena u drugom, nastavimo li ovako neće biti dobro. Jago se sam ispisuje, samo da mu ne bude neko kriv, sta on igra ovo večeras?? 1
srlepajce Posted October 23 Posted October 23 Jago se trudi sve to stoji ali nenormalno strci, kao da je neki junior
Wook Posted October 23 Posted October 23 Miriše na utakmicu na jednu loptu. Prelako nam ubacuju trojke, a još i hvataju of skokove posle promašaja. Naši kao pijani, osim Nwore.
Issey Posted October 23 Posted October 23 Što je najgore, odlično smo počeli u napadu, i da je odbrana bila na nivou, slomili bismo ih brzo. Ne valja kad se ovakvim ekipama dozvoljavaju laki poeni, odmah im skače samopouzdanje jer u principu nemaju šta da izgube...
fradler Posted October 23 Posted October 23 Opasan mali Joksimović, nije ga slučajno Edin hvalio. Ko radi prenos na areni?
Сандро Лаки Ђентиле Posted October 23 Posted October 23 4 minutes ago, fradler said: Opasan mali Joksimović, nije ga slučajno Edin hvalio. Ko radi prenos na areni? Каровић. Није толико грозно, бар мени. 1
fradler Posted October 23 Posted October 23 1 minute ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Каровић. Није толико грозно, бар мени. Bile neke najave za Plavšića, zato pitam.
Wook Posted October 23 Posted October 23 Ovo je ubijanje u pojam. Poluvreme, dogovor i ponovo iste gluposti.
Night wolf Posted October 23 Posted October 23 1 minute ago, Wook said: Nwora podseća na Kvinsi Milera. Unapređena verzija 1
Bode Posted October 23 Posted October 23 Mnogo smo ozbiljnije i pametnije usli u drugo, ne zezajte. Oni imaju neku neverovatnu energiju veceras, na 0-5 to je i ocekivano.
Issey Posted October 23 Posted October 23 Just now, DijametralnoSuprotan said: Ovo je vec dosta bolje defanzivno. A i centri su krenuli malo da doprinose...
Recommended Posts