Gudura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zna li sto ne igra Izundu? Da ubijemo vreme, dok ne uspostave signal iz dalekog Pionira...
The_Big_S Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovaj siroti Plavšić ne zna gde bije.. On predstavu nema ni gde treba da stane u odbrani, ni gde treba da stane u napadu… iskače kao budala… neverovatno 1
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Plavša je baš rizičan...u prvoj odbrani se nakon previsokog iskakanja bez gledanja iscimao u rikaveriju da umalo nije pregazio Miljenovića. Prva dva koraka su mu i za taj frejm predugi kao i svaki naredni. On je i pored tog hendikepa prilično pokretan za toliku momćinu ali uz ogroman utrošak energije samo za kretanje... ...nažalost retko na pravu stranu. Fokus mu je izuzetno loš ili je tanak u dedukciji...tj obradi dostupnih podataka. Edited 3 hours ago by Wingwalker 4
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Gudura said: Zna li sto ne igra Izundu? Da ubijemo vreme, dok ne uspostave signal iz dalekog Pionira... Odmor. Nisam cuo o nekom problemu. A Plavsa brat je toliko los da Sale igra small ball.
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nadam se da Izundu nije bolestan ili povredjen, Plavsic je i ovde grozan,a kamoli u EL da igra 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Fino sto Sale ohrabruje brzu igru kako je sad lagano Semi zagradio i u tranziciji dobio loptu gde je lagano na snagu poentirao.
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovaj Miljenović i ovaj mučeni Plavšić nisu ni za Aba ligu. Žali Bože onolike telesine i pokretljivosti. 1
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Semijev voljni momenat fenomenalan, odlican primer daje ovim klincima Radosicu, Nedeljkovicu i Stojkovicu 5
Šiljokapi Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nije samo Semi, niko ne lelemu.a, fali koncentracije pa mašimo slobodna, ali volja je tu
Small Owl Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Generalno, ovo je lijepo za gledanje. Zadnjih par mjeseci je bas bila patnja. Ja uz vas ovdje ucim kosarkasku terminologiju i nisam neki strucnjak ali sto sam stariji, vise volim gledati basket od fudbala. I bez obzira sto nisam strucnjak, imam oci, vidim da ovo lici na nesto. I ako mogu primjetiti, čini mi se da je ovaj Miljenović najlošija Megina "velika priča" u zadnjih par sezona. Uopste ne znam koji su njegovi kvaliteti (osim pasosa).. Edited 4 hours ago by Small Owl . 3
Сандро Лаки Ђентиле Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Не вреди, чим се продужи боравак коме не треба, одмах црни минути, па и против Илирије.
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako je ovaj Miljenović završio kod nas a Kondić u Dubaiu?😀
Wingwalker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 6 minutes ago, Small Owl said: Generalno, ovo je lijepo za gledanje. Zadnjih par mjeseci je bas bila patnja. Ja uz vas ovdje ucim kosarkasku terminologiju i nisam neki strucnjak ali sto sam stariji, vise volim gledati basket od fudbala. I bez obzira sto nisam strucnjak, imam oci, vidim da ovo lici na nesto. I ako mogu primjetiti, čini mi se da je ovaj Miljenović najlošija Megina "velika priča" u zadnjih par sezona. Uopste ne znam koji su njegovi kvaliteti.. iskreno ima par kvaliteta...nizak stav u fejk odbrani i soška. 3 minutes ago, Zadnji vezni said: Kako je ovaj Miljenović završio kod nas a Kondić u Dubaiu?😀 Miljenović i Plavša su verovatno došli iz kombinacije ,,uz litar zejtina ide i pumpa za biciklo,, a Kondić je bukiran još u decembru...januaru. Edited 4 hours ago by Wingwalker
Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago A zamislite da taj isti Miljenovic igra EL.Kad ste ovako strogi protiv jedne Ilirije...
Creed Bratton Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nwora za 8 minuta 12poena 1 skok 3 asistencije 1 ukradena +/- +18
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: A zamislite da taj isti Miljenovic igra EL.Kad ste ovako strogi protiv jedne Ilirije... Ma ne,nije to strogoća nego želja da se protiv ovakvog protivnika istakne i istupi .da nešto organizuje,da defanzivno izdominira,Ilirija ima ovog malca nije neka košarkaška mačka.A on baš deluje nekako tanko .Šta je sa Radošićem j?Ima valjda neki kvalitet za par minuta protiv ovog limitiranog protivnika.
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sjajno igra domaća osnova (Nwora, Moneke, Odzelej). Kalina i Davidovac kao puškom natjerani...Plavša alisa u zemlji čuda. Miljenovic dobar pristup ali ima izražene limite. Napad fercera generalno i šut služi. U odbrani se ne cimamo ni 20%.
Wingwalker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 10 minutes ago, Creed Bratton said: Nwora za 8 minuta 12poena 1 skok 3 asistencije 1 ukradena +/- +18 Dajte Džordanu da jede kobilju placentu i pije krv devica...on je hodajući mismeč na poziciji beka (,,koju nikad nije igrao...,,). Samo da prihvati činjenicu da je ipak rizičan sa loptom kada ga čuva iskusniji i eksplozivniji bek i trebao bi da reducira dribling kod postavljene odbrane kada nema dovoljno prostora jer slabije gradi loptu koju vodi prilično visoko. Protiv Žalgirisa mu je upravo Gos izbio jednu loptu a drugu ukrao u driblingu koji je potrajao. Doduše mislim da je upravo Gosa oba puta atraktivno zalepio u čejs-daun jurnjavi. Shvatio je to lično 🤬. U tranziciji je naravno zverina. Edited 4 hours ago by Wingwalker
Recommended Posts