mister-no Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Opet loš ulazak valjda će to Saša da posloži do kraja
Steve Gerrard Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Respekt za pokusaj nwore konacno neko da se ne plasi tavaresa,steta sto nije uslo poster godine bi bio u odnoau na sta smo gledali proslih godina Respekt za pokusaj nwore konacno neko da se ne plasi tavaresa,steta sto nije uslo poster godine bi bio u odnoau na sta smo gledali proslih godina 2
Don Dusko Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Quote "Oni koji manje prate košarku, ima tu puno žena, spremaju večeru i slušaju. Svaki igrač Reala imao bi mesta u prvoj postavi Zvezde, a nijedan igrač Zvezde ne bi mogao da igra u Realu. Znam da to tužno zvuči za navijače Zvezde, ali je to realnost."
No name Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 3 minutes ago, mister-no said: Opet loš ulazak valjda će to Saša da posloži do kraja Nije los ulazak u meč, nego su prejaki. Baš brzo igraju i non stop prave višak u napadu, jer se lopta brzo kreće. I ono što promase, brzo anuliraju kroz ofanzivni skok. Edited 15 hours ago by No name
Sinnerman Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Nisu oni toliko jaki koliko smo mi ušli sa prevelikim respektom. 2
DijametralnoSuprotan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Dedi dvaput skidaju loptu s glave. Kakav kriminalan def.skok.
Issey Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ako me nešto nervira to su ovi skokovi. Odmah se vidi da nismo u moodu i da će nas rutinirati... 2
Steve Gerrard Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Nemoj jago da dodas dole nek se napravi faul u napadu jebem ti dan kad si ostao
Nini3112 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Kako ih Okeke pakuje A Monekeu bas nije dan,tacno se.vidi
DijametralnoSuprotan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ocajna cetvrtina, spasio nas ofanzivno CMM. Neverovatno da je samo 5 razlike.
Don Dusko Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Just now, Webad said: Pogresnog okekea smo letos doveli 1
Recommended Posts