drakon1 Posted October 10 Posted October 10 Just now, JPM said: Taker dva koraka na prijemu i ovi ne vide. Nece da vide, djubrad.
Nini3112 Posted October 10 Posted October 10 Just now, Don Dusko said: Kako su smesni ovi iz Fenera hahahahahaha A sve im se dozvoljava.
fradler Posted October 10 Posted October 10 Lol, kakav faul Ojeleyea Moramo mi jos poneko sranje napraviti jer tako smo u mogucnosti
Don Dusko Posted October 10 Author Posted October 10 Hahahahhahaahha 1.2 sekunde moze ociglednije da im vucete? 1
Sinnerman Posted October 10 Posted October 10 Je l se Odželej drogira? Frizura mu je kao Marcusu Williamsu kada je ubijao travu u drugom mandatu, a učinak nepostojeći. Šta više u minusu je. 1
fradler Posted Tuesday at 05:50 PM Posted Tuesday at 05:50 PM Ko je dobio veći aplauz, Toma ili Saša?
Golijat Posted Tuesday at 05:54 PM Posted Tuesday at 05:54 PM Iskreno sam ocekivao da arena bude puna, ali ocigledno jos jednom dokazujemo kakvi smo navijaci.
Howie Roseman Posted Tuesday at 05:57 PM Posted Tuesday at 05:57 PM Plavšić prenosi na hrvatskom SK-u.
NMX Posted Tuesday at 05:57 PM Posted Tuesday at 05:57 PM Mrsh u tri picke materine sa ruskim pesmama mamu vam jebem da vam jebem kmetovsku, picka vam materina odlepim na ovako nesto do mere da mi dodje da izadjem iz hale, crkli i vi i rusija da bog da 11 1 1
Volter Posted Tuesday at 05:57 PM Posted Tuesday at 05:57 PM (edited) Jebala vas Rusija i njen predsednik, ista ona koja deo naroda smatra za plaćenike i deo obojene revolucije. Edited Tuesday at 05:58 PM by Volter 2
Don Dusko Posted Tuesday at 05:58 PM Author Posted Tuesday at 05:58 PM Jebo mater.Opet prizivamo losu karmu.Kao da nam nije dosta ovoga sto nas je zadesilo. 2
mister-no Posted Tuesday at 05:58 PM Posted Tuesday at 05:58 PM 1 minute ago, Howie Roseman said: Plavšić prenosi na hrvatskom SK-u. Gde da nađem ovo
Khal Drogo Posted Tuesday at 05:59 PM Posted Tuesday at 05:59 PM Boli me dupe za bacuske ali mi i ne smeta nešto da malo provociraju ove sabane sto se loze .
Sinnerman Posted Tuesday at 05:59 PM Posted Tuesday at 05:59 PM Kakva je ovo muzička uvertira suncetijbm? 😂😂😂
Zadnji vezni Posted Tuesday at 06:00 PM Posted Tuesday at 06:00 PM Iskreno mi se kenja više od ovih performansa sa Rusijom,pesmama o istoj kad se igra sa Žalgirisom. Koga boli više kita za to?! Dočekaj ih neprijateljski na drugi način,napravite pakao u njih u Areni od navijanja i pritiska na njih . Te više sevdalinke i Rusiji kakaljin kamaja i te fore....dijareja da te spopadne.
Gudura Posted Tuesday at 06:00 PM Posted Tuesday at 06:00 PM Imam transfer blama epskih razmera, jebala vas Rusija. Da klub pusti ovako nesto preko razglasa, cobani epskih razmera, seljacki klub na kub.Pokrio sam se duksom preko glave u hali, koliko me je blam.Nadam se da se Motejunasu svidela melodija🫣 3 1
Don Dusko Posted Tuesday at 06:01 PM Author Posted Tuesday at 06:01 PM 1 minute ago, Khal Drogo said: Boli me dupe za bacuske ali mi i ne smeta nešto da malo provociraju ove sabane sto se loze . Obicno nas ti sabani natrpaju jer se naloze . 1
Recommended Posts