Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je l se Odželej drogira? Frizura mu je kao Marcusu Williamsu kada je ubijao travu u drugom mandatu, a učinak nepostojeći. Šta više u minusu je. 

• Ha-ha 1
Posted

Mrsh u tri picke materine sa ruskim pesmama mamu vam jebem da vam jebem kmetovsku, picka vam materina :frusty:

odlepim na ovako nesto do mere da mi dodje da izadjem iz hale, crkli i vi i rusija da bog da

• Like 11
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Jebala vas Rusija i njen predsednik, ista ona koja deo naroda smatra za plaćenike i deo obojene revolucije. :puke:

Edited by Volter
  • Like 2
Posted

Iskreno mi se kenja više od ovih performansa sa Rusijom,pesmama o istoj kad se igra sa Žalgirisom.

Koga boli više kita za to?!

Dočekaj ih neprijateljski na drugi način,napravite pakao u njih u Areni od navijanja i pritiska na njih .

Te više sevdalinke i Rusiji kakaljin kamaja i te fore....dijareja da te spopadne.

Posted

Imam transfer blama epskih razmera, jebala vas Rusija. Da klub pusti ovako nesto preko razglasa, cobani epskih razmera, seljacki klub na kub.Pokrio sam se duksom preko glave u hali, koliko me je blam.Nadam se da se Motejunasu svidela melodija🫣

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Khal Drogo said:

Boli me dupe za bacuske ali mi i ne smeta nešto  da malo provociraju ove sabane  sto se loze .

Obicno nas ti sabani natrpaju jer se naloze .

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...