drakon1 Posted October 10 Posted October 10 Just now, JPM said: Taker dva koraka na prijemu i ovi ne vide. Nece da vide, djubrad.
Nini3112 Posted October 10 Posted October 10 Just now, Don Dusko said: Kako su smesni ovi iz Fenera hahahahahaha A sve im se dozvoljava.
fradler Posted October 10 Posted October 10 Lol, kakav faul Ojeleyea Moramo mi jos poneko sranje napraviti jer tako smo u mogucnosti
Don Dusko Posted October 10 Author Posted October 10 Hahahahhahaahha 1.2 sekunde moze ociglednije da im vucete? 1
Sinnerman Posted October 10 Posted October 10 Je l se Odželej drogira? Frizura mu je kao Marcusu Williamsu kada je ubijao travu u drugom mandatu, a učinak nepostojeći. Šta više u minusu je. 1
Golijat Posted October 14 Posted October 14 Iskreno sam ocekivao da arena bude puna, ali ocigledno jos jednom dokazujemo kakvi smo navijaci.
NMX Posted October 14 Posted October 14 Mrsh u tri picke materine sa ruskim pesmama mamu vam jebem da vam jebem kmetovsku, picka vam materina odlepim na ovako nesto do mere da mi dodje da izadjem iz hale, crkli i vi i rusija da bog da 11 1 1
Volter Posted October 14 Posted October 14 (edited) Jebala vas Rusija i njen predsednik, ista ona koja deo naroda smatra za plaćenike i deo obojene revolucije. Edited October 14 by Volter 2
Don Dusko Posted October 14 Author Posted October 14 Jebo mater.Opet prizivamo losu karmu.Kao da nam nije dosta ovoga sto nas je zadesilo. 2
mister-no Posted October 14 Posted October 14 1 minute ago, Howie Roseman said: Plavšić prenosi na hrvatskom SK-u. Gde da nađem ovo
Khal Drogo Posted October 14 Posted October 14 Boli me dupe za bacuske ali mi i ne smeta nešto da malo provociraju ove sabane sto se loze .
Zadnji vezni Posted October 14 Posted October 14 Iskreno mi se kenja više od ovih performansa sa Rusijom,pesmama o istoj kad se igra sa Žalgirisom. Koga boli više kita za to?! Dočekaj ih neprijateljski na drugi način,napravite pakao u njih u Areni od navijanja i pritiska na njih . Te više sevdalinke i Rusiji kakaljin kamaja i te fore....dijareja da te spopadne.
Gudura Posted October 14 Posted October 14 Imam transfer blama epskih razmera, jebala vas Rusija. Da klub pusti ovako nesto preko razglasa, cobani epskih razmera, seljacki klub na kub.Pokrio sam se duksom preko glave u hali, koliko me je blam.Nadam se da se Motejunasu svidela melodija🫣 3 1
Don Dusko Posted October 14 Author Posted October 14 1 minute ago, Khal Drogo said: Boli me dupe za bacuske ali mi i ne smeta nešto da malo provociraju ove sabane sto se loze . Obicno nas ti sabani natrpaju jer se naloze . 1
Recommended Posts