Henry Chinaski Posted October 6 Posted October 6 I ja sam mislio da je Yago dobro rješenje, ali izgleda identično kao i prošle sezone, naravno i lošije jer nije trenirao sa ekipom
DijametralnoSuprotan Posted October 6 Posted October 6 Nebitno je sto smo izgubili ali dobili smo Ojeleya sto je vaznije. Spoiler Dovidjenja Sfero 😆
Don Dusko Posted October 6 Author Posted October 6 Just now, Henry Chinaski said: I ja sam mislio da je Yago dobro rješenje, ali izgleda identično kao i prošle sezone, naravno i lošije jer nije trenirao sa ekipom suprise suprise.Dovedes igraca bez pripreme i icega i ocekujes da posle 2 treninga pokida odmah.
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 05:44 PM Posted Friday at 05:44 PM Veceras samo mirno gledanje tekme. 🔴⚪
Webad Posted Friday at 05:45 PM Posted Friday at 05:45 PM Kodi zaplesi kao nikad do sad budi vukk !!!!
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 05:47 PM Posted Friday at 05:47 PM Bas nijedan drugi komentator nije bio slobodan 💀 1 1
dr sleep Posted Friday at 05:49 PM Posted Friday at 05:49 PM Sramota je da nemaju jbn komenatora za zvezdine utakmice. Ozbiljna sramota.
Nini3112 Posted Friday at 05:49 PM Posted Friday at 05:49 PM Odma drugacija energija,Sengelija porobio😀
MrTripleDouble Posted Friday at 05:50 PM Posted Friday at 05:50 PM ajmooooo alta banko, ajmo concord weste! 1
No name Posted Friday at 05:50 PM Posted Friday at 05:50 PM Bravo momci. I da izgubite, ali bar pokažite borbu i želju. Izašli smo koliko toliko fokusirano, razlika nebo i zemlja u odnosu na pre dva dana.
fradler Posted Friday at 05:52 PM Posted Friday at 05:52 PM Moraju li na svu muku i sudije ovako da nas useravaju? 2
Recommended Posts