bodo Posted Monday at 07:52 PM Posted Monday at 07:52 PM Iskreno Sfero je odavno trebao biti najuren. 3 1
Henry Chinaski Posted Monday at 07:52 PM Posted Monday at 07:52 PM I ja sam mislio da je Yago dobro rješenje, ali izgleda identično kao i prošle sezone, naravno i lošije jer nije trenirao sa ekipom
srlepajce Posted Monday at 07:53 PM Posted Monday at 07:53 PM Jbt ne znamo ni kada smo dobili poslednju 1
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 07:53 PM Posted Monday at 07:53 PM Nebitno je sto smo izgubili ali dobili smo Ojeleya sto je vaznije. Spoiler Dovidjenja Sfero 😆
akisaki Posted Monday at 07:53 PM Posted Monday at 07:53 PM Dobro je.Na kraju smo dobili makar jednu cetvrtinu
Don Dusko Posted Monday at 07:53 PM Author Posted Monday at 07:53 PM Just now, Henry Chinaski said: I ja sam mislio da je Yago dobro rješenje, ali izgleda identično kao i prošle sezone, naravno i lošije jer nije trenirao sa ekipom suprise suprise.Dovedes igraca bez pripreme i icega i ocekujes da posle 2 treninga pokida odmah.
Recommended Posts