spajk32 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moneke kad je izašao iz igre malopre držao se za zadnju ložu, izgleda da ima neku povredu. 1 1
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Motiejunas se smeška, zahvaljuje se bogu jer je potpisao na samo tri meseca. 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, mister-no said: I Motejunas čita i neverue šta pišete.. Pre ne veruje gde je došao... 3
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Naivno sam pomislio da ce Yagisha malo da razmrda ovu ekipu, sa njim zapravo izgledamo jos tuznije. 2
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Više naroda dodje kod Drčele na slavu nego što je došlo da gleda Swerka. A koliko nam je negativnih rekorda priredio nije zaslužio ni dva coveka. Ljudi sa daleko manjim budžetom i skromnijim timom nisu bili 4 u aba ligi, gubili dvomec od Spartaka, imali -45 protiv Efesa. Tačno fa treba tužiti za sve ovo.
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Azazelkg said: Bilo bi zgodno da se plata prima po zalaganju/nezalaganju, učinku/neučinku.... Ko u budućem komunizmu. No, što se zalaganja tiče oni su za platu i po ali što se rezultata tiče to je čista nula.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Marš sa klupe neznalico !!!! Oterati bre ovog duduka i nemača pojma.!!! Marš kući nesrećo!!!
Saxon01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) To bi bilo to. Ajd da vidimo sta ce ovi nesposobnjakovici iz uprave da urade.. hehe.. Mene blam sta se desava u mojoj Zvezdi Ko se sve ubacio u upravu , kakvi mesetari i neznalice. Edited 1 hour ago by Saxon01
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 minutes ago, Issey said: Nećemo dobiti.... To nam i nije trenutno najveći problem. Edited 1 hour ago by Bejn
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Polako ljudi, tek je prva utakmica. A i ako oteraju Janisa, mislite da treneri čekaju u redu da predaju CV Dr.Cheli? 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago To bi bilo to. Ako ovaj mucenik prezivi do sutra na nasoj klupi, treba nas ugasiti. 5
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako smo pametni večerašnji poraz može biti prekretnica. 2
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pametan faul Miljenovića na 2 kilometra od koša, bolja bacanja da primimo nego trojku. 3 1 8
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Yago logično rešenje.Poznaje Janisov sistem,tj promašuj šuteve,igraj divlje i na silu bez defanzive. I brzo se uklopio. Hahah Edited 1 hour ago by Zadnji vezni
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Na sta li lice njegovi treninzi To se pitam dve godine 3
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I ovaj Jusup bi bio osveženje u odnosu na ovu prevaru... Toliko sam očajan...
Recommended Posts