Jelencom Posted Tuesday at 07:57 PM Posted Tuesday at 07:57 PM Dace Kodi 20 poena, jebem ti statistiku i kosarku
Zadnji vezni Posted Tuesday at 07:57 PM Posted Tuesday at 07:57 PM Sferin trenerski pečat je odbrana Sasuči nam skoro 100-ku Čestitke treneru !!!
K.Dot Posted Tuesday at 07:57 PM Posted Tuesday at 07:57 PM Nije ovo ništa, mi smo navikli preko 100 da primamo, to je naša mera, ovo je bilo samo lagano zagrevanje.
JPM Posted Tuesday at 07:58 PM Posted Tuesday at 07:58 PM 2 minutes ago, mister-no said: Ne znam što kukate, kažu tb told i nmx da je sve pod kontrolom, jeste narikače.. Nismo dobili Milano kući, ne možemo da ovim milionerima ali zato kad dođu Pao, Oli i ostali ima da ih oderemo narikače jedne Utegao nas Sfeki ko nam da preko 90 skidam kapu Ne znam da li su narikace ali svakako jesu toksicne seronje. Ja ne razumem koja je to kolicina gorcine u necijem zivotu da se bukvalno samo sere po necemu. Zasto onda gledati uopste. To nije kritika nego cisto izbacivanje frustracije.
Issey Posted Tuesday at 07:59 PM Posted Tuesday at 07:59 PM A dobro, opet će da kaže da mi previše očekujemo, da smo samo jednom bili u 10... Verujte u proces... 2
Sector Posted Tuesday at 07:59 PM Posted Tuesday at 07:59 PM Igramo preružnu košarku sa očajnom odbranom. Ovu kombinaciju prvi put vidim. 3 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Kakva debilna dva napada smo odigrali. Ali zato 3 napad plesemo Kakav igrac. Sviraj kraj Edited 4 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ali zato 3 napad plesemo I 4ti 😆
Thor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Tradicionalno prvi napad sut CMM-a iz step beka...er bol ili prvi obruc. Dobro Nwora otvara Jebeni Lucic, 2 poena dao proslo kolo...ocekujem standardno 15+ partiju Edited 4 hours ago by Thor 1
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I ovako mator i izraubovan Jovic je MWill za olupinu CMM.
Molina23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nvora burazer kao Teriko Vajt u Mutinom Radničkom. Govor tela - đeste sirotinjo stig'o Kobi Brajant!1 2
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako budem pisao knjigu, to će biti o lučićevim partijama protiv Zvezde. 1 1
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Moneke je definicija hustle igraca. Odlican. 2
Bode Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovaj komentator je mnogo gotivniji od onog u utorak, nadam se da ce nas prenositi ubuduce
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakva je težina CMM, koliko je usporen, nesiguran, bezidejan. Epski promašaj kluba. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Sector said: Kakva je težina CMM, koliko je usporen, nesiguran, bezidejan. Epski promašaj kluba. Ne slazem se, bas dobro igra vcrs 1
Recommended Posts