Erik Kartmen Posted September 25 Posted September 25 (edited) Gledam Kondića i garantujem da je kod nas da bi on igrao kao Miljenović, a Miljenović bi igrao kao on u Dubaiju 🤷♂️ Zato da se baci nešto protiv uroka na tim, da reaguje bijeli mag Lav Geršman ili Milan Tarot makar... Edited September 25 by Erik Kartmen 1
Borca Posted September 25 Posted September 25 (edited) U kom univerzumu je Kenan, cini se da nije na planeti zemlji. Edited September 25 by Borca
Сандро Лаки Ђентиле Posted September 25 Posted September 25 Не би овде помогао ни Љубиша Трговчевић, кад си глуп као поједини, ништа не помаже. 1
Sector Posted September 25 Posted September 25 Kenjan je tragedija ali i mi generalno na ovom turniru.
Zadnji vezni Posted September 25 Posted September 25 Postoji li u trenerovom repertoaru i jedna akcija za Odzeleja za 3 p? I ima li kakav pnr da se odigra ili čekamo Grejema? 3
Don Dusko Posted September 25 Author Posted September 25 2 minutes ago, Zadnji vezni said: Postoji li u trenerovom repertoaru i jedna akcija za Odzeleja za 3 p? I ima li kakav pnr da se odigra ili čekamo Grejema? Copy Gidra paste Ojelej. 6 1
Erik Kartmen Posted September 25 Posted September 25 Čekamo trojku Abasa iz ćoška dok Kenan širi ruke...
DijametralnoSuprotan Posted September 25 Posted September 25 Kakva haoticna igra Filipa u ovoj cetvrtini.
Erik Kartmen Posted September 25 Posted September 25 Just now, Webad said: Tajson m*donja ♥️ Mora neko u ovom timu...
DijametralnoSuprotan Posted September 25 Posted September 25 1 minute ago, Don Dusko said: Copy Gidra paste Ojelej. Mi nemamo dva jebena seta u napadu.
Zadnji vezni Posted September 25 Posted September 25 Deda ima više košarkaškog IQ od polovine rostera.
Erik Kartmen Posted September 25 Posted September 25 3 minutes ago, Achtung! said: Nula smislenih akcija Ovo me najviše brine. Čista improvizacije, pola igrača ne zna ša da radi i kako da se postavi. Blokovi su nam meki, nema prostora za šut i dva na dva niko nije odigrao cijeli turnir. 2
pilif88 Posted September 25 Posted September 25 Mi nemamo igrača na play-u. Ako Graham ne proigra najebali smo Ovaj Dubai Balkans može da se zove
Don Dusko Posted September 25 Author Posted September 25 Sto je tiho ovde? Sto niko ne komentarise dobru igru Cartera?
Zadnji vezni Posted September 25 Posted September 25 Na šta mi ličimo napadački majko Božija.Poput nekih divljaka,koji se ispucavaju u nedostatku akcija i smislene neke igre i plana. Meni se baš ovo ne dojmi. Zaključak,ako Grejem ne klikne....borba za jako 15 mesto. 2
nunilo Posted September 25 Posted September 25 4 minutes ago, Zadnji vezni said: Deda ima više košarkaškog IQ od polovine rostera. Ovo ne shvatam kao pohvalu DeDi. Karter se namece kao tihi vodja ovog tima. 1
DijametralnoSuprotan Posted September 25 Posted September 25 Mnogo smisleniju kosarku igra Dubai a fale im dva prva pleja. Mi nista ne igramo ali nam za razliku od juce ulaze ove trojke iz staticnih napada. 2
Dzo23 Posted September 25 Posted September 25 Ovo je užasno. Ni naznaka bilo kakve smislene igre. Sve nekako stihijski.
Recommended Posts