Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Gledam Kondića i garantujem da je kod nas da bi on igrao kao Miljenović, a Miljenović bi igrao kao on u Dubaiju 🤷♂️ Zato da se baci nešto protiv uroka na tim, da reaguje bijeli mag Lav Geršman ili Milan Tarot makar... Edited 1 hour ago by Erik Kartmen 1
Borca Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) U kom univerzumu je Kenan, cini se da nije na planeti zemlji. Edited 1 hour ago by Borca
Сандро Лаки Ђентиле Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Не би овде помогао ни Љубиша Трговчевић, кад си глуп као поједини, ништа не помаже. 1
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Postoji li u trenerovom repertoaru i jedna akcija za Odzeleja za 3 p? I ima li kakav pnr da se odigra ili čekamo Grejema? 3
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Zadnji vezni said: Postoji li u trenerovom repertoaru i jedna akcija za Odzeleja za 3 p? I ima li kakav pnr da se odigra ili čekamo Grejema? Copy Gidra paste Ojelej. 6 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva haoticna igra Filipa u ovoj cetvrtini.
Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Webad said: Tajson m*donja ♥️ Mora neko u ovom timu...
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Copy Gidra paste Ojelej. Mi nemamo dva jebena seta u napadu.
Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Achtung! said: Nula smislenih akcija Ovo me najviše brine. Čista improvizacije, pola igrača ne zna ša da radi i kako da se postavi. Blokovi su nam meki, nema prostora za šut i dva na dva niko nije odigrao cijeli turnir. 2
pilif88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mi nemamo igrača na play-u. Ako Graham ne proigra najebali smo Ovaj Dubai Balkans može da se zove
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Sto je tiho ovde? Sto niko ne komentarise dobru igru Cartera?
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Na šta mi ličimo napadački majko Božija.Poput nekih divljaka,koji se ispucavaju u nedostatku akcija i smislene neke igre i plana. Meni se baš ovo ne dojmi. Zaključak,ako Grejem ne klikne....borba za jako 15 mesto. 2
nunilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Zadnji vezni said: Deda ima više košarkaškog IQ od polovine rostera. Ovo ne shvatam kao pohvalu DeDi. Karter se namece kao tihi vodja ovog tima. 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mnogo smisleniju kosarku igra Dubai a fale im dva prva pleja. Mi nista ne igramo ali nam za razliku od juce ulaze ove trojke iz staticnih napada. 2
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je užasno. Ni naznaka bilo kakve smislene igre. Sve nekako stihijski.
Recommended Posts