bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, dunaj95 said: Rivero je ozbiljna napadačka sila... A koliko se samo apriori kritikovao.
Thor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sjajno odigrano danas...jedini minus slobodna bacanja, sve ostalo odlicno
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Radosic brat u 20 sekundi video svu realnost takmicenja koje ce igrati. Tj. nece 2 2
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Top utakmica za ovu fazu. Ako je Graham ok, ovome služe pripreme. Chima će biti jako oružje u smislu psihologije. Brat je premazan svim bojama. 12
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, bodo said: A koliko se samo apriori kritikovao. Ma dobro takvi smo mi kao navijači generalno...ako nekome nije po ukusu neki igrač onda on ni za q.... i ne zna ništa... Naravno da Rivero ima mana, ali dosta stvari radi vrhunski... 3
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ojelele ostao malo dužan večeras ali opet smo dobili ozbiljnog protivnika 1 minute ago, dunaj95 said: Ma dobro takvi smo mi kao navijači generalno...ako nekome nije po ukusu neki igrač onda on ni za q.... i ne zna ništa... Naravno da Rivero ima mana, ali dosta stvari radi vrhunski... Da meni je više nego ok
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, dunaj95 said: Rivero je ozbiljna napadačka sila... Skoro ko Birgander. 2
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kakav sam ja debil ,uspavao sam se i zaboravio na utakmicu... Da li moze da se odgleda repriza negde ? Kako smo delovali ? Cini mi se mnogo bolje od one utakmice gde su nas ubili francuzi ? Edited 2 hours ago by Saxon01
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Padose proslogodisnji osvajac i finalista. Osvajamo li? Idemo iz govnjiva motka u F4 fazu 😝 2
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Polako sa Papijem.Znaju se njegove vrline i mane. Naravno videcemo kako ce da izgleda kada dodju takmicarske tekme isto i za ovaj tim. 4
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Da bacim i ja hot take jedan - Izundu i Miljenovic ce biti pozitivna iznenadjenja ove godine, narocito prvi. Edited 2 hours ago by Kosjan Willavić
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jel igramo jos neku utakmicu na ovom kupu ? Finale ili sta ? Jel se zna datum igranja?
Recommended Posts