bodo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, dunaj95 said: Rivero je ozbiljna napadačka sila... A koliko se samo apriori kritikovao.
Thor Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Sjajno odigrano danas...jedini minus slobodna bacanja, sve ostalo odlicno
NMX Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Radosic brat u 20 sekundi video svu realnost takmicenja koje ce igrati. Tj. nece 2 3
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Top utakmica za ovu fazu. Ako je Graham ok, ovome služe pripreme. Chima će biti jako oružje u smislu psihologije. Brat je premazan svim bojama. 13
dunaj95 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, bodo said: A koliko se samo apriori kritikovao. Ma dobro takvi smo mi kao navijači generalno...ako nekome nije po ukusu neki igrač onda on ni za q.... i ne zna ništa... Naravno da Rivero ima mana, ali dosta stvari radi vrhunski... 3
bodo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ojelele ostao malo dužan večeras ali opet smo dobili ozbiljnog protivnika 1 minute ago, dunaj95 said: Ma dobro takvi smo mi kao navijači generalno...ako nekome nije po ukusu neki igrač onda on ni za q.... i ne zna ništa... Naravno da Rivero ima mana, ali dosta stvari radi vrhunski... Da meni je više nego ok
Sector Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 8 minutes ago, dunaj95 said: Rivero je ozbiljna napadačka sila... Skoro ko Birgander. 2
Saxon01 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Kakav sam ja debil ,uspavao sam se i zaboravio na utakmicu... Da li moze da se odgleda repriza negde ? Kako smo delovali ? Cini mi se mnogo bolje od one utakmice gde su nas ubili francuzi ? Edited 19 hours ago by Saxon01
Kosjan Willavić Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Padose proslogodisnji osvajac i finalista. Osvajamo li? Idemo iz govnjiva motka u F4 fazu 😝 2
Don Dusko Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago Polako sa Papijem.Znaju se njegove vrline i mane. Naravno videcemo kako ce da izgleda kada dodju takmicarske tekme isto i za ovaj tim. 4
Kosjan Willavić Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Da bacim i ja hot take jedan - Izundu i Miljenovic ce biti pozitivna iznenadjenja ove godine, narocito prvi. Edited 19 hours ago by Kosjan Willavić
Saxon01 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Jel igramo jos neku utakmicu na ovom kupu ? Finale ili sta ? Jel se zna datum igranja?
nunilo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nedelja valjda, protiv pobednika Olimpijakos -Armani. 1
Recommended Posts