DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Izundu moze da bude pozitivno iznenadjenje ali da ne brzamo. 2
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, ZiS said: Miljenović kao na motoru, malo smo živnuli… Parižani svi kao na motoru 2
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, mister-no said: Parižani svi kao na motoru Mnogo smo kratki, bice puno problema u EL.
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Već vidim da će ovaj silos Nwora izuzetno da me nervira. Izundu najbolji do sad, ima ga. 3
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, ZiS said: Miljenović kao na motoru, malo smo živnuli… Parižani svi kao na motoru
Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Chaos Is Me said: Već vidim da će ovaj silos Nwora izuzetno da me nervira. Izundu najbolji do sad, ima ga. Meni Grejem😀
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Očekivano teška utakmica za gledanje. Samo da dobijemo nekako, ostalo je manje važno. 1 2
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Carter ce biti problem ako nastavi u ovom ritmu. Njegovom potpisu sam se najvise radovao. Ovo sto igra je bas lose na obe strane. CMM ne sme da startuje ako hocemo neke ozbiljnije rezultate ove godine.
Zadnji vezni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Brat Nwora još ne zna za koga igra.ne može bazen da pogodi.
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nwori neko ukrao talenat.. Outara se nameće za doselekciju 1
Čvarkov Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mislio sam da će nas poremetiti ova promena 10 igrača, ali uspeli smo da prenesemo % za 3 iz prethodnih sezona. 2
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Reditelju što manje kadra na Rivera ionako smo neurozni 1
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koliko uzasan igrac ovaj bugarski sivonja. Jezivo koliko ne zna ništa.
mister-no Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, fradler said: Zaboravio sam koliko je odvratno los igrac Mekintajer. On i Sfero jednostavno nisu par i tu se ništa ne može
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago CMM plodi. Bravo momče. To je ta odsutnost,to je taj raskošni talenat za ubiti svoju ekipu. 1
Recommended Posts