Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Ne treba neki poseban uvod. Idemo! Edited 8 hours ago by Don Dusko
forumko topic Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pa jebemu mater CMM, uhvati tu loptu, treći put ti ispada iz ruku. A, nije još počela utakmica? 4
Azazelkg Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, NMX said: Mi sad igramo nešto? Igokea. Zatvorenog tipa utakmica.
Taki Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago nekad smo imali informacije i sa ovih utakmica zatvorenog tipa...
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Taki said: nekad smo imali informacije i sa ovih utakmica zatvorenog tipa... I to play by play... 1
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, Karakondzula! said: Je l' mi to gubimo 10 razlike na poluvremenu? Odakle info? Ne bi me cudilo, Igokea ima solidnu ekipu, mi krecemo od nule... Btw, naidjoh negde na informaciju da je Plavsic lakse povredjen, tako da smo desetkovani
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 18 minutes ago, Karakondzula! said: Je l' mi to gubimo 10 razlike na poluvremenu? Pašće forum 😂
Don Dusko Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago (edited) Dugo je trajala hegemonija u timu :P Edited 6 hours ago by Don Dusko
quentin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 27 minutes ago, fradler said: Btw, naidjoh negde na informaciju da je Plavsic lakse povredjen, tako da smo desetkovani Počelo je počelo. Bar je lakše. Znači, vraća se do decembra sigurno.
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, quentin said: Počelo je počelo. Bar je lakše. Znači, vraća se do decembra sigurno. Šiškice mu sjebale rožnjaču
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Na guzove protiv Dodikee uz preko 100 primljenih poena. Pogledao sam na brzinu roster kluba iz Laktaša. Imaju 4 nova stranca, ostali su Gavrilovic i Simanic, plus tri tinejdzera za koja nisam čuo. Ako se po jutru dan poznaje Sfero teško da će novembar dočekati. Nek se spremi Radonja.
NikadProtivKaline Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, fradler said: Izgleda da smo dobili 105-103. hard difenz, tranzisn ofens mada, dobro je to, ako nas je nesto naucilo ovo leto - to je da ne treba gledati pripremne utakmice:) 1
GameChanger Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nevezano za ovu utakmicu i rezultat koji je krajnje nebitan, Janis ako zeli rezultat mora da podigne tempo igre i da ide na vise poena po mecu. Nismo navikli na takvu kosarku i retko kada smo imali rezultat u sezonama gde smo pokusavali da je igramo, ali ekipa sa Kodijem, Monekeom, Grejamom, Karterom, Kenanom, Nvorom i Riverom jednostavno ne bi smela da igra drugacije nego kroz tranziciju. To naravno ne znaci da treba da budemo truba u odbrani, vec da ona uz stabilan skok (koji je bio faktor i prosle godine) bude temelj na kome se gradi tranzicija, napadi na nepostavljenu odbranu itd. Iz toga bi profitirali ne samo ovi atletski potentni igraci vec i streaky suteri kakvih imamo par u timu. Petorka Kodi-Kenan-Odželej(Nvora)-Moneke(Kalina)-Rivero moze da bude bas zajebana u tom smislu, moze da melje ritomom i da pri tome igra korektnu odbranu. 3
NikadProtivKaline Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago petorka u kojoj su rivero/plavsic/izundu centri tesko da moze moze da racuna na neku vrhunsku odbranu 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nigerian Mambas! Vise od pola timskih poena su postigli. Jos kad se domaca Kobra vrati, ima da ih podavimo sve.
Recommended Posts