Jump to content

Recommended Posts

• Don Dusko changed the title to KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema
Posted
6 minutes ago, Karakondzula! said:

Je l' mi to gubimo 10 razlike na poluvremenu?

Odakle info? 

Ne bi me cudilo, Igokea ima solidnu ekipu, mi krecemo od nule... 

Btw, naidjoh negde na informaciju da je Plavsic lakse povredjen, tako da smo desetkovani :default_coffee:

Posted
27 minutes ago, fradler said:

Btw, naidjoh negde na informaciju da je Plavsic lakse povredjen, tako da smo desetkovani :default_coffee:

:ajme:

Počelo je počelo.

Bar je lakše. Znači, vraća se do decembra sigurno.

Posted
2 minutes ago, quentin said:

:ajme:

Počelo je počelo.

Bar je lakše. Znači, vraća se do decembra sigurno.

Šiškice mu sjebale rožnjaču

Posted

Na guzove protiv Dodikee uz preko 100 primljenih poena. 

Pogledao sam na brzinu roster kluba iz Laktaša. Imaju 4 nova stranca, ostali su Gavrilovic i Simanic, plus tri tinejdzera za koja nisam čuo. 

Ako se po jutru dan poznaje Sfero teško da će novembar dočekati. Nek se spremi Radonja. 

Posted

Nevezano za ovu utakmicu i rezultat koji je krajnje nebitan, Janis ako zeli rezultat mora da podigne tempo igre i da ide na vise poena po mecu.

Nismo navikli na takvu kosarku i retko kada smo imali rezultat u sezonama gde smo pokusavali da je igramo, ali ekipa sa Kodijem, Monekeom, Grejamom, Karterom, Kenanom, Nvorom i Riverom jednostavno ne bi smela da igra drugacije nego kroz tranziciju.

To naravno ne znaci da treba da budemo truba u odbrani, vec da ona uz stabilan skok (koji je bio faktor i prosle godine) bude temelj na kome se gradi tranzicija, napadi na nepostavljenu odbranu itd. Iz toga bi profitirali ne samo ovi atletski potentni igraci vec i streaky suteri kakvih imamo par u timu.

Petorka Kodi-Kenan-Odželej(Nvora)-Moneke(Kalina)-Rivero moze da bude bas zajebana u tom smislu, moze da melje ritomom i da pri tome igra korektnu odbranu.

• Like 2