McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Sto da gledas NBA kad imas NBA na Zvezdinim utakmicama, i u dobrom i u losem smislu. Mnogo bitna pobeda, svaka cast. Edited 3 hours ago by McLeod 4 1 2
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Chima u OT 8 poena 2 skoka 1 asistencija 1 blokada Kakav takeover u OT. Bravo za sve igrace, bas bitna pobjeda. Zasluzio je da se hvali u naredna dva podkasta 😄 Mislim da je mec odlucila ona Odzelejeva dagger trojka iz coska 4
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Jbg opet pucamo pod pritiskom.Menjaju se treneri i igraci al problem je isti. 3
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mnogo puta ponovljeni scenario. Uđeš u utakmicu sa stavom "lako ćemo". napraviš -15 i onda crkneš dok ne nadoknadiš. To je ogroman utrošak energije. Odbranu, ne možemo da igramo u kontinuitetu. 5
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da ne bude kao pljuvanje Jaga ali mnogo bolje delujemo sa Karterom 4 1
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Uh prvo se oni vratili iz mrtvih pa onda mi. Koja partija Čime a meni se u prvom činilo kao da igra povređen. Kako bitna pobeda koja se lako može preneti i u Barceloni u smislu motivacije i podstreka. 4
Valensija Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, drperce said: Odoh da se izvinjavam gospodji sto sam je oterao tri lepe kad je 2min pre kraja 4/4 krenula da prolazi ispred tv-a Moja ne ulazi u dnevnu sobu kad igramo.😂 2 7
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovdje niko nije normalan...od Obradović, igrača, pa do nas navijača... Da smo izgubili ja nzm šta bi... Nikad ovako utakmicu nisam doživio... "Jebem" vam sve LUDOOOOO... I VOLIM VAS takve LUDEEEEE !!! Idemo na F4!!! 1000%
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago AJMO CIGANIIIIIII O one 3 pederčine u narandžastom ću sutra, ili posle bana ako ga popijem zbog ovoga
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Chima odusevio si me ,alal ti vera 💪 Vuk 37minuta🙆♂️ Chima 35 minuta🙆♂️ Kalina 32 minuta 🙆♂️
Gaga Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Mamu im jebem,al su izašli ko da im život zavisi od toga,onaj njihov trener skače ko sumanut na svaku odluku,a protiv Valensije turizam,mrs u p.m. Àaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Edited 2 hours ago by Gaga 9
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Valensija said: Moja ne ulazi u dnevnu sobu kad igramo.😂 A moja se više nervira od mene. 2 2
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Урош19 said: AJMO CIGANIIIIIII O one 3 pederčine u narandžastom ću sutra, ili posle bana ako ga popijem zbog ovoga Zasto pedercine? Imali smo sudjenje u dupe da se udaramo, kao nikad 11 2
Truman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago One njihove 3 trojke za redom u 4. cetvrtini su me psihicki ubile. Utakmica je bukvalno bila sudjena da se izgubi, ko sto mi to obicno umemo. Momci su pokazali da je ovaj put drugacije. Izvinjavam se sto sam i u jednom momentu sumnjao. 1
Вујке Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Не могу вам описати колико сам срећан сада. Мислим да смо видели НАЈБОЉИ МОГУЋИ ИСХОД. Зашто? Ево овако вруће главе четири кључна разлога: 1) Оџелеј је прорадио након буквално 10 ужасно лоших мечева. Јако важно пред последњих 5 мечева. 2) Нвора је прорадио након неколико мечева шутерске и поентерске кризе. Одиграо је стандардни свој меч са 20ак поена. 3) Коначно смо показали муда у завршници у мечу који мора да се добије 4) Коначно смо одиграли ДВЕ ЧЕТВРТИНЕ одбране какву смо на махове показивали ове сезоне на по једној четвртини. Да противнику нису улазиле веш машине (три тројке заредом у задња 2 минута), преломили бисмо меч одавно Са Барсом нам је прекосутра меч сезоне! Edited 2 hours ago by Вујке 7
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, McLeod said: Sto da gledas NBA kad imas NBA na Zvezdinim utakmicama, i u dobrom i u losem smislu. Mnogo bitna pobeda, svaka cast. Nba regularka je cirkus u odnosu na ovo. 1
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A sad pravac hiperbaricne komore umesto hotela pa da se posibamo u Barsi. Ogroman teret je pao s ledja, ovaj poraz je mogao bukvalno da prelomi sezonu u losem smeru 2
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nije mi jasno zašto je publika bila toliko divlja? Kao da smo igrali sa Partizanom.
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kao sto ih treba kritikovati za sramotan pristup u prvom poluvremenu,tako ih treba pohvaliti za borbu u drugom.Nije lako preokrenuti onoliku razliku,cak i protiv ovakve Baskonije.Voleo bih da izvuku pouku iz ove utakmice,ali znam da nece.Bicemo bolji protiv Barselone,nego veceras.
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Да добијемо Барсу у петак па сложно да запевамо: "Не може ти Ћелафуто нико ништа јачи си од судбине" Јесмо се истрошили али одрадили смо шта смо морали.
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Truman said: One njihove 3 trojke za redom u 4. cetvrtini su me psihicki ubile. Utakmica je bukvalno bila sudjena da se izgubi, ko sto mi to obicno umemo. Momci su pokazali da je ovaj put drugacije. Izvinjavam se sto sam i u jednom momentu sumnjao. Da smo izgubili ne bi to bilo zbog te 3 trojke,vec zbog ponasanja ekipe u prvom poluvremenu. 1
Ivo.Srbija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, Valensija said: Moja ne ulazi u dnevnu sobu kad igramo.😂 Moja ni u kucu ne ulazi a ne u sobu. 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Bejn said: Mnogo puta ponovljeni scenario. Uđeš u utakmicu sa stavom "lako ćemo". napraviš -15 i onda crkneš dok ne nadoknadiš. To je ogroman utrošak energije. Odbranu, ne možemo da igramo u kontinuitetu. I ne baš. Ušli smo dobro. Otišli na +8 ili +10. Pali smo sa izlaskom Nwore i Dobrica i ulaskom Kaline i Batlera. Velika pobjeda koja život znači. U Blaugrani grunuti najjače i ostaviti sve što imamo da se dodje do pobjede. Nema kalkulacija, odigrati kao da je finale. 1
Recommended Posts